Miért vagyok ennyire rossz?
Figyelt kérdés
Aimlaben elég jó pontszámokat érek el de amikor r6-ozok kis eséllyel ölöm meg az embert akivel találkozom, a recoil controllom annyira még nem is rossz.2023. jún. 11. 22:19
1/1 anonim válasza:
Minden online játéknál benne van a pakliban, hogy a netkapcsolat miatt hátrányba kerülsz, ez ellen nincs mit tenni. És ennek semmi köze a letöltési sebességedhez és a pingedhez- ha a netkód rossz, az mindent felülír. Pl. az Infinity Ward által készített CoD-okban mindig nagyon eredményes vagyok, a Treyarch-os és Sledgehammeres epizódokban meg állandóan legyaláznak a láthatatlan, sarok mögül lövő, egy tárnyi lőszert benyelő, aztán megforduló és engem egyetlen lövéssel kivégző ellenfelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!