Minecraftban a nether és a rendes világ között 8-as szorzó van, igaz? Akkor miért nem működnek a portálok rendesen?
milyen verziót használsz?
nem biztos, hogy stabil.
A nether tetejére pedig magadtól kell felmenned pl. ender pearl segítségével és ott megépíteni a portált, illetve a földi portálok legalább 128 blokkra legyenek, vagy még messzebb, hogy ne akadjanak össze...
én már olyannal is találkoztam pár éve, hogy nem mindegy, hogy a portálnak melyik oldalán mész be
Robbantsd ki a nether tetejét bugokkal (B terv), aztán lesz járásod a 2 hely között
Ezen kívül a véleményem, hogy elég az is, ha a felvilágban csinálsz egy jeges utat (2 portált összekötve), aztán a másik portál pont elég messze lesz ahhoz, hogy ne legyen ebből baj
Új falusi születéséhez miért kéne nether? Ha új dimenzióba kerül, akkor úgy érzékeli, hogy "már nincs meg" az a falusi?
De amúgy így már értem a problémát
"Új falusi születéséhez miért kéne nether? Ha új dimenzióba kerül, akkor úgy érzékeli, hogy "már nincs meg" az a falusi?
De amúgy így már értem a problémát"
Erre írtam kommentet anno, nem küldte el? Amúgy igen. Így elég az az 3-5 ágy és 1 vagy 2 ágyat csapóajtóval a második blokk magasságába tenni így az átjárót kb 1,9 blokkra leszűkíti és így azokba az ágyakba csak a kicsik tudnak menni, de az ágy és a falusiak között van egy szakadék lenyitott csapóajtókkal, ami egy vizes mosással a leesett falusiakat egy portálba sodorja azzal meg a nether tetejére mennek elzárva így a rendes világban üres lesz az ágy. Nem tudom már pontosan, hogy hogyan oldottam meg az új falusiak leejtését, amit írtam az csak egy szerintem megoldás, már nem emlékszem, mert úgy rémlik trükkös volt és kellett rafkózni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!