Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mi lenne, ha az...

Szerintetek mi lenne, ha az eddigi társasjáték klub helyett, a következő hónapban kártyajáték klubot hirdetnénk?

Figyelt kérdés

Nosztalgiaként jött ez rám, mivel az én gyerekkoromban még nem voltak ezek a sokféle játékok, így minden héten a nagyszüleimnél kártyáztunk. És hogy a gyerekek lássák nem kell túl sok a játékhoz, nem kell feltétlen újabb és újjabb és ujjabb drága játék. A kicsiknek lenne Csapd le csacsi a legbonyolultabb játékok Rikiki, Feketemacska és még pl. zsírozás, makaózás, kártyatrükkök, póker kizárva. Csak attól félek, hogy odajöhetnek a rendőrök és akár el is vihetnek minket, vagy megbüntetnek, de ha még bejönnek, és megmagyarázzuk, hogy nem szerencsejátékot játszunk, akkor is tönkre tenné az estét, és akkor már a következő játékkluba se jönne senki utána.

Azért félek ettől, mert ugye az iskolában se szabad kártyázni, mert az szerencsejáték.

2023. máj. 10. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kártyázás tilos, hanem az engedély nélküli szerencsejáték-szervezés - annak pedig logikus feltétele, hogy attól szerencsejáték hogy van pénznyereménye (különben bármilyen szerencsén alapuló játékot be lehet tiltani, elég ha egy társasjátékban dobókocka van).
2023. máj. 10. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
A kártya az szerencsejáték, tehát illegális! A NAV úgy törné rád az ajtót, hogy öröm lenne nézni! Jogilag tök mindegy, hogy játszod, vagy nem játszod pénzre, a jog úgy ítéli meg, hogy arra játszod!
2023. máj. 11. 06:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor bejött az új szerencsejáték-törvény, valami féreg a mi házi pókerklubunkat is feljelentette, a házigazdánk épp hogy csak megúszta a börtönt. Nem érdemes kockáztatni.
2023. máj. 11. 08:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként, próbáltam még jobban utánajárni, és ezt találtam, ami pedig a pókert is engedélyezi, ha az tét nélkül megy.

[link]

2023. máj. 12. 12:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként most az jutott eszembe, hogy ha meghirdetem úgy, ahogy szoktam társasjáték klubnak, lehet kártyázni is. Úgyis tőlem szokták kérdezni, hogy milyen játék van amit javaslok.
2023. máj. 18. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!