Kártyavédőket csak társasjátékokat áruló üzletekben lehet találni?
Általános ilyen szupermarket szerűkben még rendes társasjáték kínálat sincs. Esetleg két-három fajta random játék, ami raktáron maradt és leakciózva szétterítik. Fogalmuk sincs a társasjáték piacról vagy mindjuk az utóbbi év legújabb fejlesztéseiről. Ezek után honnan gondolod, hogy még ennél speciálisabb igényeket, mint kártyavédő, értelmezni tudnak?? :D
Egyébként ha egy konkrét fajta kártyavédő speciálisan társayjátékra szakosodott boltokban sincs, akkor lehet, hogy érdemes külföldről postáztatni is. Esetleg többen összeállni, és közösen rendelni, úgy olcsóbb a posta.
Köszönöm a választ.
Tartottam tőle, hogy ez így van :( egyetlen reményem csak amiatt fűződött, hogy én tipikusan az az ember vagyok, aki előtt ott van egy tárgy és nem veszi észre :D szóval reménykedtem, hogy én vagyok rossz "nyomkereső", és valahol csak-csak árulnak.
Amúgy meglepődtem én is, de a hét elején voltam egy Auchanbe és elég jó volt a társasjáték felhozatal. Nem mondom, hogy nagy sor volt, de annál modernebb és klasszabb játékok sorakoztak, és mindössze két oszlop Monopoly volt (míg tavaly egy egész sornyi...).
Heló!
Szerintem esélytelen hagyományos boltban kapni iylet, még Németországban sem találtam, pedig néztem párszor érdekességképp. Ebay-en, amazonon vagy kickstarteren is lehet venni - utóbbinál nyilván várni kell elég sokat. Illetve aliexpressesn is ki lehet fogni néha egész jókat.
A Szellemlovasnál kapható premium védőjüket egyébként nagyon ajánlom, ár/érték arányban szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!