Igen a druida az egy mondjuk ki sértés nélkül egy dagadt alaktalan szőrös figura, ha férfit választasz, mígha nőt, akkor meg egy szintén dagadt alaktalan kisfejű nőszerű lény :D Én mondjuk nőben csináltam most a 2. bétánál és direkt kopaszra csináltam egyből a Walking Dead-ben a kopasz hordavezér nő jutott eszembe róla az Alpha :D Engem mondjuk nagyon nem érdekel az alakja meg a kinézete csak feküdjenek elötte a szörnyek :)
2023. máj. 16. 12:04
12/18 A kérdező kommentje:
Ha lehetőség lenne rá, valami aranyos csajt készítenék mint karaktert, azért mégiscsak jó esetben nem pár óráig játszik vele az ember. Jó két tonna páncél alatt / alakot váltva tényleg nem látszik igazából, de nem hiszem, hogy akkora munka lett volna nekik ennyi testreszabhatóságot még beletenni.
2023. máj. 16. 12:09
13/18 anonim válasza:
Nem pár órára tervezi senki, főleg én hardcore módban játszok elsőre is. Ott ugye benne van a bukás lehetősége, főleg elsőre, hogy nem ismeri az ember a játékot és nem tudja mi vár rá egy boss harcnál. Az első bétánál a Butcher volt szivatós hardcore módban, mert az elég OP volt a karakterekhez képest és baromi gyors is volt, alig tudtam elmenekülni előle. A world Boss-t most 20-as szinten meg sem mertem kockáztatni hc karival, de egyszer sem haltam be a 2 béta alatt. Minden részt hardcore-ban kimaxoltam. Hardcore-ban az a legidegesítőbb, ha nem önhibából halsz meg, hanem mondjuk egy lag vagy szerver leállás miatt... vagy csak elmegy a net otthon, netán áramszünet, akkor már tudod, hogyha a csata mezőn voltál, mikor legközelebb beléptél, márcsak a halottak között találtad meg a karit :D Nem tudnám elképzelni másképp a Diablo-t amúgy csak hc-ban.
2023. máj. 16. 12:17
14/18 A kérdező kommentje:
Én most sztorira stb akarok koncentrálni, amolyan ráérősen, minden videót meglesve, a mellékküldik felvételénél a beszélgetéseket eloolasva. Eddig ha WoW, ha Diabló mindig " szaladtam ", pedig annyira sokszor olvastam, hogy érdemes figyelgetni, mert sokszor nagyon jó történetek vannak, így hát most ez a terv, ha igaz, hogy átlagosan 60 óra körül lesz a szintezés elsőre, akkor ezzel szerintem nekem 80-100 óra lesz így rögtön. :D
HC-t annyira nem tervezek, szerintem nem az én idegrendszeremnek való dolog. :D :D
2023. máj. 16. 12:22
15/18 anonim válasza:
Én is úgy haladok, hogy nem kapkodok ez mondjuk hc-ban, főleg előny :D Az első végigjátszásban mindent megszoktam figyelni, minden sarokba benézek stb. most lesz rengeteg mellék küldetés meg egyéb nyalánkságok. Szerintem ez a rész nagyon jól sikerült a 2 teszt alapján azt kell mondjam, pedig őszintén nem vártam a 3. rész után, bár a 3. az csalódás volt azután már várni lehetett, hogy jön valami jobb rész is.
2023. máj. 16. 12:30
16/18 A kérdező kommentje:
Igazából legjobban én is amit említettél, saját hibán kívüli dolgok lennének amitől tartanék. Pont most olvastam WoW-ban AQ40-et letolták úgy hogy egyetlen egyszer sem haltak a karakterekkel, mármint nem csak ott hanem elejétől kezdve. Rögtön arra gondoltam, hogy na de szerencsések, se lag, se DC nem volt, mindez 40-el szorozva. :D
D3-al nekem a legnagyobb baj az volt, hogy a 2 után olyan kicsit lágyabb volt hangulatban, eltűnt az a komor, depresszív háttér, túl színes-vidám lett, na itt most visszatértek a 2 felé. :D
2023. máj. 16. 12:37
17/18 anonim válasza:
Hangulatra nekem az 1 adta a legjobban ott az atmoszféra nagyon rendben volt és az, még a 2. résznél is sötétebb volt. Erre jött a 2. rész, ami egy etalon lett a karakterekkel, fejlesztésekkel, buildek. Mondjuk a LoD-dal lett igazán jó játék. Erre jött úgye a csillivilli 3. rész, ami bár összességében nem volt annyira rossz, de jónak sem nevezhetnénk. Mondjuk nekem a Monk tetszett benne nagyon. Bár most a Diablo 2-es Ressurrected is nagyon jó lett, hogy így kiadták! És ez a 4. szerintem nagyon fogja adni, írom ezt úgy, hogy az első résztől játszom a játékot és veterán Diosnak számítok.
2023. máj. 16. 12:45
18/18 A kérdező kommentje:
Az első az nekem még kimaradt, a másodikkal kezdtem a szériát, illetve a Resurrected is szintúgy kimaradt, bár az jobban inkább azért mert tartottam tőle, hogy az lesz belőle mint a Warcraft-ból, bár aztán ahogy jöttek a hírek, hogy egész jó lett gondoltam ki kéne próbálni kis nosztalgia, de akkor emg már kezdtek szállingózni a 4-ről is a hírek, akkor jött az, hogy jó, akkor már inkább kivárok és erre szánok több időt. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!