Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo IV-ben mivel kezdtek?

Diablo IV-ben mivel kezdtek?

Figyelt kérdés

Akik terveznek majd vele játszani, mi lesz az első class, vagy amit mainnek terveztek?

Nekem egy szavazat a Druid-ra, eddig az tetszik a legjobban, bár béta alapján még kell picit csiszolgatni rajta.

2023. máj. 7. 21:43
A kérdező szavazást indított:
Barbarian
Sorceress
Druid
Rogue
Necromancer
12 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha Druid itt is át tud változni vérfarkassá akkor én is Druid. Ha nem lesz erre képes akkor Necro.
2023. máj. 7. 22:00
 2/18 A kérdező kommentje:

Át tud, csak ugye a béta alapján legtöbb helyen azt írják, hogy a medvére épülő buildek rendben vannak a farkasra viszont ráférne némi buff. Személyesen nem tudom mert bétát direkt nem druiddal játszottam, meg skippeltem minden átvezetőt, beszélgetést, hogy ami csak lehet legyen újdonság majd.

Attól viszont tartok, hogy druidot választanám, aztán esetleg tényleg kicsit hátrányban lenne más buildekhez képest.

2023. máj. 7. 22:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát a medve sose érdekelt. Lévén nagy farkas fan vagyok így mindig is farkasos játékokat/classokat preferáltam. pl GW2-be is Norn voltam mert képes farkassá változni ott is. Vagy akkor már a szűlő játéka a wow, ott meg a Warg(vagy nem tudom már mi volt farkasok neve ott). Az hogy mennyi +- előny származik belőle nem érdekel. Bármikor buff/nerf-elhetnek 1 class-t szóval ha csak ez miatt választanál ezt vagy azt akkor kár is.
2023. máj. 8. 00:01
 4/18 A kérdező kommentje:

Én is kifejezetten szeretem, ezért lenne ez a választás, csak ha már az említett WoW - amúgy ott worgen volt - ott is ugye megesik, hogy némelyik classnak egyik vagy másik spece akár hónapokig amolyan mostohagyerek, aztán amit mások gond nélkül megoldanak, azt azzal sokkal nehezebb vagy nem is lehet. D4 esetében is ettől tartok, hogy esetleg annyival érezhetően gyengébb marad, hogy sok esetben amiket más classok/specek könnyen megoldanak, azt nem vagy csak nehezen lehet vele összehozni.

Bár ettől független 99%, hogy bevállalom aztán lesz ami lesz, először úgy is egy nyugis, jobban a történetre figyelős végigjátszást tervezek.

2023. máj. 8. 00:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajna paladin nincs, úgyhogy barbár. Sokat próbálkoztam a régebbi részekben a varázsló osztályokkal, de nem jött be. Látom, hogy rengetegen imádják a nekrót, akinek az esetek többségében csak az idézett lényei harcolnak, de nekem ez iszonyatosan passzív módja a játéknak, mintha csak hátra dőlnék egy fotelban, és mutogatnám a minionjaimnak, hogy kit üssenek.

A Rogue még szimpatikus lenne, de ahhoz reflexek és kitérési érzék kellene, az meg nekem nincs.

2023. máj. 8. 05:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Rogue lesz az első, mert D2-ben is nagyon szeretem az assasint, D3-ban pedig a DH volt a favorit. Azon belül is valami melee buildet szeretnék.
2023. máj. 8. 08:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán rogue, ha már ezek a balekok paladint nem tettek bele.
2023. máj. 9. 13:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
1-2-3-at játszottam elég sokat, itt rogue-t fogok indítani, mert a barbár a bétában gyenge volt, meg úgy érzem, a távolharci karakter illik a Diablo 4 harcrendszerébe.
2023. máj. 11. 02:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes , mert én is Druidával játszottam és azt is fogok indítani, bár sok helyen olvastam, hogy gyengébb stb. a többi karakterhez képest én nem nagyon érzékeltem. Bár én nem az alakváltós druidát szeretem (régen a Diablo 2-ben is az elemental druida volt a kedvencem és itt is azt csináltam). A másik, hogy itt csak egy szeletet kaptunk a karakterekből múltkor level 25-ig lehetett tolni most meg csak level 20-ig. Ezzel nem lehet kijelenteni, hogy a végleges karakter mennyire lesz jó vagy rossz.
2023. máj. 16. 10:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát én még utolsó bétán sem próbáltam ki annyira akarom magam tartani ahhoz, hogy legyen minden meglepetés. Na jó, annyit engedtem magamnak, hogy egy videót meglestem, mikor Lilith megjelenik a templomban, de azt is csak technikai okokból, mert ismerős írta, hogy neki mindig akadozik videók közben, gondoltam meglesem nálam milyen.

Amúgy, amit sajnálok, hogy a karaktereket nem lehet testalkatra jobban testre szabni. :(

2023. máj. 16. 11:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!