Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire érdemes várni vele?

Szipi2 kérdése:

Mennyire érdemes várni vele?

Figyelt kérdés
Van egy CS:GO Fehyverláda 2-őm jelenleg marketen 11euro körül mozog az ára. Van a sima fehyverláda az 100euro körül mozog mostanság, megéri "űlni" rajta? Esetleg a CS2 majd feljebbtornázza az árát?

2023. máj. 1. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Senki sem jövőbe látó. Én elpasszolnám most, mert lehet a magas ár csak a cs2 hype miatt van, ha meg kijön a játék hirtelen bezuhannak. Persze az ellenkezője is megtörténhet.
2023. máj. 1. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Én anno nem adtam el a dolgaimat, nemrég megnéztem, az akkor 10-15 centes ládákat sorra adtam el 1,5-4 euró közt.

Kérdés a hamarosan megjelenő CS2 mit hoz majd, meg mennyire lesz kompatibilis a mostani cs:GO-val.

2023. máj. 1. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt emg elhet nézni amúgy hogy csak a hype miatt emelkedett az ára vagy már jó ideje stagnál ezen a szinten simán piacon.
2023. máj. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!