Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen konzolt lenne érdemes...

Milyen konzolt lenne érdemes most venni, vagy esetleg megéri-e várni?

Figyelt kérdés

Első konzolom lenne, olyan 170-180 a keret rá, viszont már most játszanék vele, nem feltétlen akarok 4 hónapot várni a nextgenre.

4k tv-m nincs, 1-2 évig nem is lesz, viszont nem tudom mennyivel jobb a ps4 pro és a one x grafikája a simáknál úgy, hogy 1080p-ben játszok.

Kicsit a PS felé húz a szívem, de igazából nem tudok dönteni a jelenlegi 4 konzol közül, valamint azt se tudom megéri-e várnom a nextgenre.

Tapasztaltabb konzolosok segítségét nagyon szépen megköszönném.

2020. jún. 27. 22:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Abból már kijön egy korrekt is gép. Konzol felesleges.. Sosincsenek ingyen játékok örökbe, ezzel szemben gépre heti rendszerrel kapsz az Epic-től nagy címeket, vagy akár Steamtől is alkalom adtán. Nincs 60 Fps limit sem, arról nem is beszélve hogy egy gép nem csak játékra használható, illetve az FPS címek borzalmas konzolon. 130-140 lenne a gép, ezmellé akár egy jobb használt monitor, illetve egér+bill de azt majd fejleszted.
2020. jún. 27. 23:17
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem vegyél egy PS4 Slimet, jobb exkluzívok vannak rá, mint Xbox-ra, a Pro-nak meg nem som értelme van 4k tv nélkül (szerintem még azzal sem, max ha nagyon nagy tv-d van). Nézd meg az exkluzívokat és az alapján dönts, hogy melyik jön be jobban. De ha nem a legújabb játékok kellenek meg a multi sem érdekel annyira, akkor akár egy Ps3 vagy Xbox 360 is jó választás lehet.

Ha újonnan veszel gépet ennyiért az semmire nem lesz elég, épphogy megüti egy konzol szintjét, ha meg monitor is kell hozzá ennyi pénzért, akkor max egy irodai gép jön ki belőle, ami max 10 éves játékokat futtat. Ráadásul évente ráköltheted egy konzol árát, hogy szinten tartsd.

2020. jún. 27. 23:40
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Ha csak játszani szeretnél és minél hamarabb, akkor PS4 Pro, hiába nincs 4K tévéd, mégiscsak erősebb, mint a sima PS és stabilabb rajta az fps. Illetve rengeteg minőségi exkluzív játék van rá, bőven elleszel azokkal is jó ideig. Viszont, ha tervezel Next-Gent venni attól függetlenül, hogy veszel-e mostani generációs konzolt, akkor én a helyedben mindenképp megvárnám ezt a pár hónapot és PS5-öt vennék.
2020. jún. 27. 23:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt kifelejtettem, hogy egyáltalán nem borzalmasak az FPS játékok konzolon. Attól függ mit szoksz meg előbb. Nekem pl PC-n nem mennek az FPS játékok.
2020. jún. 27. 23:43
 5/14 A kérdező kommentje:

Gépem az van, főleg inkább az exkluzív címek miatt venném, ezért is hajlok jobban a ps felé.

Köszönöm a válaszokat, hétfőn vagy kedden jelzek mi lett a vége :)

2020. jún. 27. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:
18%

10 éves játékok? Aham.. Miért is?

Szerinted egy Ryzen 3 1200/16GB 3200/RX 470/80 csak 10 éves játékra jó? Megsúgom, nem. Igazából minden mai címmel lazán megbirkózik, talan az RD2 és Warzone társaival nem, de azok is mennének rajta. Egy ilyen gép, ha éppen jó árban van minden, akkor 130-140ezer, a monitor meg nem gond. Ma már 40-50 környékén is kapsz 1ms FHD 144hz monitort, igaz nem a legjobb márka, de rengeteg profi használja. De persze ott a használt piac, láttam már 160k-s Benq monitort is 35ezerért, mert balfent volt egy minimális porszemnyi fekete folt rajta. Egyébként deh, borzalmas az fps konzolon, ezt rengeteg nagyobb fps player állítja. Nem lehetetlen, de nem áll kézre, nemtudsz olyan finoman és szépen reagálni két kis joystickal, mint egér bill kombóval.

Persze mondom, aki nem FPS-re akar gépet, és nincs a zsebében 700K alsó hangon, márpedig nemhiszem hogy egy átlag magyarnak lenne, annak tökéletes választás a konzol avagy ahogy én hívom kanapé gaming. Nekem is volt anno egy sima PS4, és szerettem néha lehuppani elé. Kár, hogy konzolokon a multiért is fizetni kell..

2020. jún. 28. 00:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Lenne annyi pénzem, csak nem erre. Egyetem mellett nincs annyi időm, hogy megérje a jelenlegi konfigomba ölni egy fél misit. Heti 5-6 óra játékra teljesen elég lesz nekem egy konzol, véleményem szerint. Diplomával meg úgyis lesz cashem nextgen kozolra meg 4k tévére :D
2020. jún. 28. 01:08
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Ebbe felesleges belemenni, hogy neked milyen anyagi juttatásaid vannak. Én azt írtam, hogy egy átlag magyarnak a 700.000Ft az azért igenis sok pénz! Én gratulálok neked, hogy egyetemet végzel, de felesleges ezt így közölnöd, hogy 700.000Ft az neked zsebből megy.. Egyébként, aki lepontoz, az b@ssz@ meg magát! Mondtam, szeretem a konzolokat.. Jó magamnak is volt már PS1-2-4, és imádtam rajtuk gamelni. Én csak azt mondtam, hogy ha már van ennyi pénzed, akkor picit gyűjtessz hozzá és lessz egy teljesen f@sza kis géped belőle, hisz egy gép és egy konzol ég és föld.. (még). De mint kiderült, neked van, tehát innen már tárgytalan a dolog. Én nem pártolom, a 250 ezer feletti asztali gépeket, mivel engem személy szerint nem érdekel semmilyen játék, néha Cs 1.6, és Siegezek a haverokkal, nekem arra tökéletes az én kis "ma már alap" masinám. (i3 6100, RX 470, 2x4GB). Aki olyan gépet vesz, az 1 - Nagyon jól keres 2 - Imád gamelni minden új címet 3. Egyébként hogy végre a tárgyra térjek, mindenképpen PS4, arra jobb exkluzív címek vannak, míg XBOX-ra maximum a horizon, de az már gépen is elérhető.
2020. jún. 28. 04:06
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát... Amiket itt raknak össze 200k környékén nem túl izmosak. [link]

"Egyébként deh, borzalmas az fps konzolon, ezt rengeteg nagyobb fps player állítja."

Ja, ez esporttolóknak lehet az, de szerintem a kérdezőnek átlag felhasználásra kell.

"Kár, hogy konzolokon a multiért is fizetni kell.."

Annyira nem. Alap áron 18k, de gyakran leszokták akciózni 13 500 forintra, de most például 12 600 volt az éves előfizetés. Viszont cserébe kapsz havi 2 játékot ingyen (nem is rosszakat) plusz a PC-vel ellentétben nincs széthekkelve a multi.

A kérdezőnek még annyit, hogy a PC-sek sokszor érvelnek azzal, hogy PC-re olcsóbbak a játékok, de ez egy hazugság, ne dőlj be neki. Sok esetben még drágábbak.

2020. jún. 28. 07:43
 10/14 anonim ***** válasza:
11%
De olcsóbbak. Gépre ottvan az eneba, g2a, epic heti ingyen játék, steamen a nagyobb salek. Azt, hogy konzolon milyen árban van bármi, azt nemtudom, de ott is vannak borsos árak
2020. jún. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!