Hosszabb időre mit érdemes játékokra venni? Konzolt, vagy asztali számítógépet?
Annyiban egészíteném ki az előzőt, hogy azért egy konzolos generáció váltásnál elég durván sok idő telik el, és (6-7 év legalább), és ez idő alatt a PC hardvereit is érdemes cserélgetni, ha az ember normálisan akarja futtatni a játékokat, ami hosszútávon még drágább is lehet.
Szerintem játékra az asztali számítógép a legjobb platform ha van rá keret, de a konzollal sincs baj. A PS4 nem visszakompatibilis a korábbi konzolaival, így nagyjából 1-2 és már jön is a PS5, utána ki tudja mennyi ideig adják ki az akkor már butítottnak számító PS4-es kiadásokat. Xbox One visszakompatibilis, és elvileg az következő Xbox is az lesz, így vélhetőleg a One X gépre még sokáig fognak megjelenni játékok.
Konzolon egyszerűen elavul a hardver, de szerintem senki nem várja el, hogy egy 2013-as gépen fogja játszani 2021-ben a legújabb játékokat.
Kinek mi....
Ha van pénzed bőven, akkor a PC jobb lenne, de mégse, mert például én tegnap is a Red Dead Redemption 2-vel toltam.
A PC-sek max videót tudnak róla nézni.
Viszont az is igaz, hogy tiszta gáz, hogy visszafelé nem kompatibilis.
Vagy hogy a megjelenés után pár évvel már jobb a grafika PC-n.
Nehéz dönteni.
Nincs olyan hogy erdemes...
Mit akarsz jatszani, a szoba melyok sarkaban, haveroknak esetleg mi van, erdekel az exkluziv, mennyit vagy hajlando jatekokra kolteni, gepfejlesztesi lehetosegek, mennyire vagy fpshuszar/grafikapistike, stb stb.
Egyeni igenyek alapjak valassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!