Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikortól lesz duo a duo?

Mikortól lesz duo a duo?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy nálatok mikortól számít duonak az ember akivel együtt játszotok? Mitől függ hogy valaki haver akivel játszani szoktál vagy duo? Azért kérdezem mert van egy haverom akivel már 2 hónapja Valorantozok de nem tudok róla sokat. Fontos hogy a duo ismerje a másikat, vagy csak elég ha együtt játszanak?
2023. ápr. 25. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor kifejezetten ketten mentek, egymáshoz igazítjátok ki mikor ér rá, mikor jó a másiknak. A személyes ismeretet embere válogatja, nekem volt duo-m akit annyira nem ismertem behatóan (elvégre az ország két ellentétes oldalán lakunk, személyes találkozás nem igazán jött szóba), de elég sokszor mentünk együtt, bevártuk egymást a meccsekkel stb.
2023. ápr. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!