Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez nagyon sok játékidő?

Ez nagyon sok játékidő?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 21. 07:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
15, 17, 20-as vagyok, ha már itt tartunk a forza 4 ment kormánnyal nektek? Van egy kormányom, de nem tudtam vele játszani, billentyűzettel, meg gamepaddal jobban ment. A kormány egyszerűen lassan reagál. Más játékokkal NFS Hot pursuit, Mafia 1, Dirt rall, nem volt gond. Habár a Grid 2-is rosszul ment vele.
2023. ápr. 25. 16:47
 22/24 A kérdező kommentje:
Én kontrollerrel nyomtam főleg karanténban nagyon sokat 😃
2023. ápr. 25. 17:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Azzal megy nekem is, de nem azért vettem a kormányt, hogy utána kontrollerrel játsszak autós játékokat.
2023. ápr. 25. 17:02
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Na, én a 23-as vagyok, azt észrevettem, hogy rengeteg ember pazarolja az idejét hülyeségekre. Több száz filmet, sorozatot megnéz, több ezer óra videojáték, stb. De más időpazarlások is vannak, pl. elmenni napi egy óra sétára, ha mondjuk futni menne, akkor több kalóriát fogyasztana.

Én a videojátékokkal játszottam sokat, de nyelveket tanultam belőlük, legalább is próbáltam a németet, meg a szerbet. Angolul "perfektül" megtanultam.

2023. ápr. 25. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!