Hogy lehet, hogy megvettem a World of Warcraftot, de nem kaptam meg az 1 hónap ingyenes játékidőt?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy december 4-ig vagyok feliratkozva.
Elvileg, ha megveszem az új kiegészítőt, azzal jár 1 hónap játékidő is.
2022. nov. 28. 01:26
1/4 Közveszélyes Kontár válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__10232894..
nem ingyenes csak akcios ha jol ertem
#6 Botos Jeti amit ir
2/4 anonim válasza:
Van olyan csomag ami 1 haví játékidőt is biztosít. Te gondolom az alap csomagot vetted meg, abban nincs ilyen plussz.
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
hat ellentmodnasosnak tunik
"megvettem a World of Warcraftot" vs "ha megveszem az új kiegészítőt"
ahol megveszitek dolgokat csak van leiras is mit is veszel meg... (1 honapot is stb.)
illetve ha ingyenes 1 honap akcionak is kell legyen leirasa
ha blizzard igy kisbetuzik es azt is elrejti, akkor megsem lehet ez az ingyenes 1 honap elo dolog olyan formaban ahogy hihetik
bonyolitani azt tudjak a dolgokat nagyon...
4/4 anonim válasza:
3 féle csomag is van. Ha a legolcsóbb, standard opciót választottad, ahhoz nincs plusz játékidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!