Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs1.6ba bannoltak egy szerverr...

Cs1.6ba bannoltak egy szerverről hogyan tudok vissza lépni?

Figyelt kérdés
örökös bant, kaptam mert teszteltem egy hacket lan partyhoz és fent volt az admin be vallotam neki hogy csak 2 körröl volt szó és bevallom hogy teszteltem hacket de akkor is örök bant kaptam azt sem tudom mire kaptam bant ip-re id-re nem tudom esküszöm nem akartam rosszat csak azért teszteltem hacket hogy mikor a barátaimmal jatszuk meg szivassam őket egy vpnnel meg próbáltam nem müködik nagyon jó lenne ha vissza tudnak lepni nagyon jo szerver egyéblént no steam tehat nem eredeti cs-m van.

#Counter-Strike 1.6 #parnamentban
2023. ápr. 19. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Tehát, akkor jól értem? Kibsztak egy szerverről, mert a lopott játékodban csaltál és most sírsz, hogy vissza akarsz kerülni?

azt mondom az ilyentől még a PC-jét is elvenném!

2023. ápr. 19. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Minek hackelsz multi játékban? Semmi helyed ott, hogy elrontsd mások szórakozását csak mert nem tanultál meg lőni. Jogosan tiltottak ki, és ahelyett hogy behúzott farokkal elkullognál és tanulnál a dologból; nemcsak hackelsz, de a tiltást is meg akarod kerülni.
2023. ápr. 19. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
He-he...
2023. ápr. 19. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A vicc az, hogy a hlyegyerek a tiltás miatt (gépe tiltva ugye, mivel nem csak IP ban-t használnak) nem játszhat majd a CS:GO2-vel sem! :X sírok bmeg!
2023. ápr. 20. 05:54
 5/8 A kérdező kommentje:
#9 COUNTER STRIKE 1.6 nem counter strike global offensive latom az olvasas sem megy es meg en vagyok a hulye xd amugy a cs2 sztm szar nem hiszem hogy jatszanek vele de ha ott lenne a ban akk is meg oldanam h tudjak vele jatszani
2023. ápr. 20. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csaltál, pont. Ezt lehet magyarázni ezért meg azért, de a tényen nem változtat. Kaptál érte egy örökös ban-t, ami szintén jogos volt, pont. A sok káromkodós komment mind a kérdező mind a válaszadók részéről kérdéses, de a lényegen nem változtat.

Csináltál valamit, aminek következménye van, most ezzel együtt kell élned. Vagy belátod, rossz volt amit csináltál, vagy tovább vitatkozol itt másokkal, a kijelző másik oldaláról (aminek kb nulla értelmét látom).

Ami a barátok szívatását illeti, elég szegényes lehet a repertoár, ha csak csalással megy, mert az nem vicces, inkább szánalmas. Nem foglak lenézni, mert én is szoktam csalni, de csak.offline (egyszemélyes) játékban, mert az csak az adott személy szórakozásáról szól. Ha multiban csalsz, ott már mások szórakozását teszed tönkre, amiért a többi fél jogosan várhatja/várhatta el az admintól, hogy tegyen ellene, és ez meg is lett, egy szép kövér bannal.

Lehet nem szeretni, lehet sírni, káromkodni stb, de egyszerűbb ha tanulópénznek veszed, aztán többet nem csinálsz ilyet.

2023. ápr. 20. 15:35
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 nem tanacsokat kertem de leszarom van masik ssd
2023. ápr. 20. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
írsz az adminnak, hogy megbántad és tényleg soha többet. De ha én admin lennék sem engednélek vissza. Ha esetleg cask 1 körről van szó, akkor sm teljesen OK /de az még akár ki is magyárázható, de azért elég nehezen/, hogy "csak kipróbáltam". De a második már nem védhető. Teljesen jogos az örök ban.
2023. jún. 20. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!