Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fura hogy ilyen fiatalon nem...

Fura hogy ilyen fiatalon nem játszom és játszottam aktívan egy sláger játékkal sem?

Figyelt kérdés
22 vagyok, de 15 éves koromtól szinte csak crpg-kel játszom, igazán régiekkel is. Jelenleg a fallout 2-őt játszom és lassan a végére érek. Sosem élveztem a lol, csgo és hasonló játékokat, nem is tudtam benne jó lenni, illetve nem igénylem a versenyt, többre tartom az immerziót és a jó sztorit, illetve karakterépítést. Baldurs gate, klasszikus fallout, morrowind és társai a kedvenceim, a daggerfall is érdekel. Nem szeretem a szájbarágós játékokat, nekem az sem baj ha nem jelöli a játék hová kell menni és valamelyest szellemi kihívást nyújt. Kissé úgy érzem kilógok a sorból. 22/f
2023. ápr. 17. 18:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem fura, csupán ezek nem a te stilusod/világod.

Én sem játszom azokkal amikkel a mai fiatalokat hülyitik mint a csgo,fortnite,lol,among us...

Fallot 2 nekem még eredeti lemezen(úgy eredeti hogy PC gurus) is megvan. Mint ahogy a flattout is. Baldurs gate világa nekem annyira nem jött be, mivel sose értettem meg igazán ezt a kocka alapú rendszert(meg nem is vagyok épp szerencsés tipus). Így a Neverwinter Nights se jött be éppen.

A TES szériáról annyit hogy én Morrowind-el keztem majd Oblivion és végül a Skyrim ma már.

Nálam Steam-en csak pár AAA cím van, főleg inkább indie játékok vannak, azokat sokkal jobbnak találom mint a legtöbb tömeggyártott szemetet, vagy legtöbb AAA címet(tisztelet a kivételnek)

Szóval nem, egyáltalán nincs veled semmi baj hogy ezek a mai lebutítótt játékok nem jönnek be neked.

26/f

2023. ápr. 17. 18:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A fősodornál fontosabb, hogy mivel tudsz jó élményeket szerezni, és azt nem veheti el senki. Nincs sok értelem abban sem, hogy csak azért játssz valamivel mert a tömeg ezt várja el, és közben nem tetszik, és még szarul is akarod érezni magad mert nem feleltél meg másoknak. Nem vagyunk egyformák.
2023. ápr. 17. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Csomó más nem játszott, mert mondjuk nem is nagyon érdekelték soha a videójátékok.
2023. ápr. 17. 18:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Valahol negatívum hogy a gaming ilyen mainstream elfoglaltság lett, így már a diszkós Renátók is jelen vannak az online térben sajnos.
2023. ápr. 17. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Azok max Fifát vagy valami autósversenyt játszanak, annál nagyobb mélység nem jellemző a videojáték fogyasztásukra.
2023. ápr. 17. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Ha jó sztori kell, akkor ott van pl a Pillars of Eternity, vagy a Divinity: Original Sin 1-2

AMúgy mindenki azzal játszik, amit ő érdekli, ha nem így lenne nem volna ennyiféle stílus.

2023. ápr. 17. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Én több olyan egyetemistát ismerek, akik egyáltalán nem játszanak videojátékokkal. Nem érdekli őket. Pedig informatikus/mérnök irányultságú mindegyikük.
2023. ápr. 17. 23:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Engem leginkább az egészégügy érdekel, viszont kisgyerekkorom óta nagy játékos vagyok.
2023. ápr. 18. 02:40
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

A játékok lényege, hogy az ember jól érezze magát. Az pedig az adott egyéntől függ, hogy neki mi tetszik, vagy mi nem. Egyáltalán: miért is lényeges, hogy mivel hányan játszanak?

"Valahol negatívum hogy a gaming ilyen mainstream elfoglaltság lett, így már a diszkós Renátók is jelen vannak az online térben sajnos."

Na, ez meg szintén buta hozzáállás. Tipikus sznobizmus, amikor valaki attól érzi nagyobbnak magát, mert olyasmit csinál, amit a népesség max. 1%-a. Ez talán még rosszabb felfogás, mint a divatmajmoké.

2023. ápr. 18. 10:13
 10/14 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, milyen választ vársz egyébként? Mitől lenne fura? Mindenki azzal játszik, amivel akar. Hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy Te mivel játszol, ahogy az sem érdekel senkit, hogy én mivel.

9-es válaszoló jól megfogalmazta.

2023. ápr. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!