Fura hogy ilyen fiatalon nem játszom és játszottam aktívan egy sláger játékkal sem?
Egyáltalán nem fura, csupán ezek nem a te stilusod/világod.
Én sem játszom azokkal amikkel a mai fiatalokat hülyitik mint a csgo,fortnite,lol,among us...
Fallot 2 nekem még eredeti lemezen(úgy eredeti hogy PC gurus) is megvan. Mint ahogy a flattout is. Baldurs gate világa nekem annyira nem jött be, mivel sose értettem meg igazán ezt a kocka alapú rendszert(meg nem is vagyok épp szerencsés tipus). Így a Neverwinter Nights se jött be éppen.
A TES szériáról annyit hogy én Morrowind-el keztem majd Oblivion és végül a Skyrim ma már.
Nálam Steam-en csak pár AAA cím van, főleg inkább indie játékok vannak, azokat sokkal jobbnak találom mint a legtöbb tömeggyártott szemetet, vagy legtöbb AAA címet(tisztelet a kivételnek)
Szóval nem, egyáltalán nincs veled semmi baj hogy ezek a mai lebutítótt játékok nem jönnek be neked.
26/f
Ha jó sztori kell, akkor ott van pl a Pillars of Eternity, vagy a Divinity: Original Sin 1-2
AMúgy mindenki azzal játszik, amit ő érdekli, ha nem így lenne nem volna ennyiféle stílus.
A játékok lényege, hogy az ember jól érezze magát. Az pedig az adott egyéntől függ, hogy neki mi tetszik, vagy mi nem. Egyáltalán: miért is lényeges, hogy mivel hányan játszanak?
"Valahol negatívum hogy a gaming ilyen mainstream elfoglaltság lett, így már a diszkós Renátók is jelen vannak az online térben sajnos."
Na, ez meg szintén buta hozzáállás. Tipikus sznobizmus, amikor valaki attól érzi nagyobbnak magát, mert olyasmit csinál, amit a népesség max. 1%-a. Ez talán még rosszabb felfogás, mint a divatmajmoké.
Kérdező, milyen választ vársz egyébként? Mitől lenne fura? Mindenki azzal játszik, amivel akar. Hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy Te mivel játszol, ahogy az sem érdekel senkit, hogy én mivel.
9-es válaszoló jól megfogalmazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!