Melyik típusú játékos vagy?
3. típusú: Egyéb
Ezt úgy értem hogy aktívan mindig csak pár játékkal(3-5 attól függ mikor mihez van kedvem) de sok játékom is van. Szóval ha épp úgy van 1 nap alatt akár 10+ félét is játszok. Az elmúlt napba pl 6 különbőző játékkal játszottam. De még tervezek párat kipróbálni. Szóval ez nálam nagyon hangulat függő. Van hogy lcsak 1et játszok vagy van hogy inkább csak filmezek.
én belekezdek egybe, és 10-15 perc után már látom kb mire számíthatok a továbbiakban, és akkor vagy törlöm mert annyira nem jön be, vagy nagyon bejön és tolom, de van hogy utána is törlöm mert látom hova fut ki a végére. pl a Metroid Prime Remastered tök jó volt, ráfüggtem, de 5-6 óra után már átment az egész idegesítővé és inkább töröltem és eladtam... A Monster Hunter Generationsba is beleraktam vagy 10-15 órát, egy 100+ órás játékról beszélünk, de valahogy ennyi idő alatt úgy érzem már mindent láttam és már nem izgi a továbbiakban. Persona 5-öt is pár órán át toltam és rájöttem hogy a sztori tökre érdekel, meg a való világos része, de amikor jön az a hülye kastély az qrvára nem jön be, és ez gyakori része lesz a játéknak szóval azt is inkább töröltem és eladtam.
Most a Prodeus az ami legutoljára megtetszett, és eddig lekötött egészen, kíváncsi leszek a végéig kitart-e a lelkesedésem :D Legutoljára a Cyberpunk 2077-volt talán az a játék ami az elejétől a végéig lekötött, és már vagy 50 órát raktam bele és az összes fő és mellék küldetést megcsináltam, és még mindig nem untam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!