Rendelt már valaki a Pit Lane Modelshop-tól modellautót?
Sziasztok! Nem olyan régóta gyűjtök Forma-1-es autókat, de egyre többször fázok rá a külföldi rendelésekre. Legutóbb angliából rendeltem egy autót másfél hónapja, de a mai napig nem kaptam kézhez. :( Az eladó tanácstalan, a posta nem válaszol... Remek... Szóval emiatt elkezdtem keresgélni, hogy milyen magyar alternatívák vannak esetleg.
Szembe jött velem a Pit Lane Modelshop oldala, ami elég jónak tűnik. Néztem hogy van facebook meg insta oldaluk is, elég nagy a választék is, szóval nem hinném, hogy ilyen átverős vagy kamu oldal lenne. Viszont az utóbbi időben kicsit paranoiás lettem a külföldi vásárlások miatt, ezért kíváncsi lennék, hogy valaki itt közületek vásárolt-e már onnan és ha igen, akkor milyen véleménnyel van róluk?
Szia,
Már sokszor vásároltam tőlük, megbízható cég, csak ajánlani tudom! :)
Én Foxposttal szoktam rendelni de van néhány más opció is.
szia! megnéztem az oldalukat, és többszáz értékelésük van, szinte mind ötcsillagos. Van külföldi is, meg magyar is bőven. Ha bizonytalan vagy, akkor nézd meg te is, azt ebből már tudhatjuk, hogy rendben vannak. Biztosan fognak válaszolni, ha rájuk írsz.
Én lehet, hogy rendelek is most magamnak egy Michelisz Norbi Hunyadit, van náluk készleten. Az IXO nagyon szép modelleket gyárt, ennyiért az AJÁNDÉK ;)
Sziasztok!
Köszönöm szépen!!! Reméltem, hogy többen is írnak majd, de eléggé meggyőző volt, amit írtatok és végül csak vettem a bátorságot és rendeltem egy autót onnan és minden szuper volt!! A gumicukor pedig elég nagy poén :) Jó tudni, hogy van egy ilyen hazai bolt és nem kell a külföldi rendelésekkel szarakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!