Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kezdjem el a modellautók...

Hogy kezdjem el a modellautók gyűjtését?

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni az 1:18-as modellautók gyűjtését. Először Lamborghinikkel vagy Mustangokkal szeretnék kezdeni, de nem tudom, hogy melyik márkát lenne érdemes gyűjtenem. Tudnátok ebben segíteni?

2020. júl. 23. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. Meglátod az egyiket és megveszed. Szívesen.
2020. júl. 23. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha lekezded akkor szerintem először olyan márkát válassz, amiből bőven van kínálat. Tehát ha te Lamborghinit akarsz venni, akkor biztos hogy egy fajtából is van többféle, tehát tudsz választani hogy a 20 ezres vagy a 80 ezres kell neked. De ha mondjuk valami különlegesebb dolgot akarsz venni, akkor lehet hogy alig találsz pár darabot, amik elég drágák lesznek. Persze az benne az élvezet hogy keresgélni kell egy kicsit, de szerintem először csak azokat vedd meg amiből biztosan tudsz venni több helyről is.
2020. aug. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!