Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha jól tudtam lehetet de most...

Ha jól tudtam lehetet de most nem,miért? (Subnautica)

Figyelt kérdés

Vannak ezek a nagy Resource-ok (réz,titán,ólom stb) amihez a Prawn Suit kell annak is a Drill karja,na ezeket úgy emlékszem hogy lehetett a Propulsion Cannon karjával (meg szerintem a kézivel is) felemelni,cipelni de valamiért nekem nem adja be,miért? Már nem lenne benne,mert mindenütt csak azt találom hogy lehet azt már nem hogy kivették volna vagy ilyesmi.

De akkor mi van?

#iFeature #Subnautica #PrawnSuit #PrpulsionCannon #DrillArm #felemelni,cipelni
2023. márc. 31. 21:11
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Minden azt bizonytsa hogy lehetet
2023. ápr. 1. 16:50
 12/30 A kérdező kommentje:

De akkor jött ki az Alpha kijavítottam magam

De én meg mondom 2017 ben kezdem játszani és lehetet emlékezetem szerint is

meg ezek a források szerint is

2023. ápr. 1. 16:52
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem, nem akkor jött ki az alfa. Nyugodtan csekkold a játék changelogját. Ha meg már ott vagy, keresd meg, hogy mikor vették ki az eleve nem létező feature-t.
2023. ápr. 1. 16:54
 14/30 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 1. 16:56
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen, és ezzel azt akartad mondani, hogy...?
2023. ápr. 1. 17:00
 16/30 A kérdező kommentje:

Tévedtél az előzővel

'Nem nem akkor jöt ki az alfa'

2023. ápr. 1. 17:05
 17/30 A kérdező kommentje:
De hogy lehet az hogy a világon csak te válaszolsz nekem,azt is nem segítőkészen?
2023. ápr. 1. 17:06
 18/30 anonim ***** válasza:
Miért, ha többen írjuk le, hogy nem lehetett ilyet (amivel kezdtem...) akkor hirtelen átváltozik a nemleges válasz, átíródik a játék kódja? A wikipédia likkel pedig azt akartad mondani, hogy...?
2023. ápr. 1. 17:11
 19/30 A kérdező kommentje:

1.Nem,de tudom és bizonytékokat is felmutattam hogy lehetett és az a kérdésem hogy ÉN MOST MIÉRT NEM TUDOM

2.A wiki-vel meg csak azt mert úgy látom lusta vagy olvasni leírom megint

Tévedtél!!!

2023. ápr. 1. 17:17
 20/30 anonim ***** válasza:
Semmiben sem tévedtem. Vagy, ha mégis, idéznéd azt a részt, ami alátámasztja a baromságaidat? (Nincs ilyen, megsúgom.)
2023. ápr. 1. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!