Várjátok már a GTA 6-OT?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lesz?2023. márc. 23. 10:00
11/13 anonim válasza:
#10 Nem tudom ez honnét jött, nekem megvan a Definitive Edition is, végig is játszottam, abban is benne vannak a kubaiak meg a haitiak meg minden ami az eredetiben.
A 6-tal kapcsolatban meg az az igazság, hogy sokáig vártam, de annyira régóta nem jön hogy már nem is igazán érdekel. Főleg hogy jól írja a 4-es, teljesen leuralta a mai divat online játék meg a Pay2Play, ez már vajmi kevéssé GTA, csak hát ugye a pénz azt isten, ezért is nem jött ki 10 éve új rész, hanem az Online-t foltozzák hetente, mert az egyszerűbb. Nem akarok vészmadár lenni de mernék rá fogadni hogy olyan GTA mint a San Andreas, vagy akár a IV, soha többet már nem fog készülni...
12/13 anonim válasza:
11-es a bandák benne vannak, de nem az a nevük! Mert sértete a kubaiakat, meg a haitiakat és ezért cenzúrázták a neveket és a szöveget! Ezért kell egyből lemezen megvenni a játékokat, azokat nem tudják később cenzúrázni! Meg nagyon sok zene kikerült a Vice Cityből. [link]
13/13 anonim válasza:
Én vàrom.. a videókàrtyàm nem annyira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!