Várjátok már a GTA 6-OT?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lesz?2023. márc. 23. 10:00
1/13 anonim válasza:
Szerintem akkorát fog ütni mint anno a vice cityv.
2/13 anonim válasza:
Nem, megvan az 5-ös, de nem tudott magaba szippantani. 10 perc utan töröltem.
3/13 A kérdező kommentje:
az 5-őst? Pedig szerintem az egyik legjobb része a sorozatnak, a 4 meg az 5!
2023. márc. 23. 11:11
4/13 anonim válasza:
Pont olyan, mint az 5. Nem tud megújulni a sorozat, sőt bekrvult! Egy játék aminek a neve a "Autólopás" (Grand Theft Auto) és nem szól ma már másról, mint autóvásárolásról és mikrotranzakcióról skinekért. Ha lesz egy erős történt azt érdemes végigjátszani, de a GTAO annyira kimaxolta amit lehetett, hogy onnan nem látszik, hogy lehetne előrelépni. A RS nem tudta megvalósítani, hogy csapatok együtt játsszanak, ezért is tesz szinte mindent már egyszemélyben is megcsinálhatóra.
5/13 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok rá, de azt nem mondanám hogy tűkön ülve várom.
7/13 anonim válasza:
Ki szeretném majd próbálni, eddig az összes GTA játékkal játszottam.
Remélem hogy jó lesz. :)
8/13 anonim válasza:
Én sem mondanám, hogy tűkön ülve várom, de szerintem majd megfogom vásárolni, ha egyszer kijön. Szeretem a GTA játékokat, jó sok élvezetes órát el lehet velük ütni szerintem.
9/13 anonim válasza:
8-as ebben igazad van, maga a játékélmény az egyszemélyes kampány nagyon jó! Azt is kár lenne tagadni, hogy nem csinálják meg jól a városokat, mert nem így van. Minden kidolgozott, mindehol apró gegek. A nagy kérdés, hogy mennyire mernek majd belemenni dolgokba a 6-ban. Ugye már a Vice City-t is cenzúrázták a későbbi kiadásokban, kiszedték a kubaiakat, meg a haitiakat, meg eltűntek zenék is. Aztán a San Andreas is sokat finomodott, de még kellően polgárpukkasztó volt, mint ahogy a GTA V is, tudott trágár és mocskos lenni. Attól félek, hogy a hat inkább langyos lesz ez lenne a halála. a GTA mindig is a kifigurázásról, a beszólásról, a görbe tükör mutatásról szólt, (meg a nagyon jó filmes és popkultúrás utalásokról), ebből kíváncsi vagyok mennyi marad majd a 6. részre. Attól nem félek, hogy a város nem lesz élő, vagy nem lesz kidolgozva, már a Vice City is fantasztikus volt ilyen tekintetben.
10/13 anonim válasza:
a vice city-ből eltűntek a bandák? nekem még a régebbi verzió van fent , el se tudnám képzelni a haitiak meg kubaiak nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!