Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mikor jelenik meg...

Szerintetek mikor jelenik meg a Fable IV, ha egyáltalán lesz ilyen?

Figyelt kérdés

És mit vártok tőle? Melyik volt a kedvencetek az első három rész közül, miért?

Szerintetek milyen lesz az új, milyen jó dolgok maradnak meg, mik lesznek az újítások? Várjátok már?

2023. márc. 22. 17:18
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
43%
Szerintem nem lesz.
2023. jún. 1. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:
A mi rendezvényen bejelentették a Fable-rebootot. [link]
2023. jún. 11. 21:11
 13/15 A kérdező kommentje:

*mai

"Nincs időhúzás, a Fable reboot új előzetesével indul a show. A Forza Horizon-játékokat készítő PlayGround Games úgy tűnik, kiteszt magáért, mert elég jól fest az in-engine előzetes. Persze megjelenési dátumot nem kaptunk."

2023. jún. 11. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ez engem mint PC-s egyáltalán nem érdekel. Lévén nincs Xbox-om felőlem aztán holnap is kijöhetne vagy 20 év múlva is. Majd az élrdekel hogy PC-re mikor jön.
2023. jún. 11. 22:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok, de kíváncsi vagyok, hogy a reboot mit jelent. Ha új történet, lehetne, IV. rész is, de a reboot talán csak ürügy arra, hogy sok olyan dolgot megváltoztassanak, ami miatt olyan volt a Fable, mint amilyennek szeretjük, és csak a név marad meg.
2023. jún. 12. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!