Szerintetek mikor jelenik meg a Fable IV, ha egyáltalán lesz ilyen?
És mit vártok tőle? Melyik volt a kedvencetek az első három rész közül, miért?
Szerintetek milyen lesz az új, milyen jó dolgok maradnak meg, mik lesznek az újítások? Várjátok már?
Ez így nem teljesen igaz, mert jelenleg is fejlesztés alatt áll az új Fable játék, bár nem mint negyedik részt, hanem inkább mint reboot-ot emlegetik. A Forza-autósjátékokról ismert Playground Games készíti. Az is igaz, hogy már régóta szenvednek vele, és nagyon ritkán érkezik róla új infó.
Nekem egyébként a Fable: The Lost Chapters a kedvencem, egyik örök kedvenc játékom, azt szerintem felesleges ecsetelni, hogy miért, zseniális játék. A második részből sajnos PC-sként kimaradtam, a harmadik nem jött be.
Én az első részt imádtam, nekem egy nagyon kedves játék volt mindig is.
A hármat is végigvittem, nekem az is tetszett.
Én azt sajnáltam mindig is borzasztóan, hogy a 2. részt nem adták ki PC-re.. Most azt hiszem lehet így is PC-n játszani vele, de Cloud-al vagy valami ilyen netes szolgáltatással. Tervezem kipróbálni azt is.
Én ezt az egyszerű de nagyszerű mesetörténetet várom tőle, azt hogy magunk dönthessük el hogy jók leszünk-e vagy gonoszak, hogy bele tudjam magam élni úgy mint az eddigi részekbe.
Tudjátok esetleg, hogy ez a kép a Fable II melyik részéből van?
Nem emlékszem, hogy lettek volna elitkatonák Naposvár falván.
Még annyit, hogy ennek a videónak a képanyaga akkor hazugság, köze sincs a Fable-höz? Mi ez a több szereplő?
www.youtube.com/watch?v=tpGFQsOC174
Ha pedig reboot lesz, miért emlegetik 4. részként?
Egyébként a reboot felújítást takar? Jobb képminőség, javítások, esetleg új ruhák?
Elnézést, a III-ra gondoltam, azt tudom, csak elírtam. Azon belül gondoltam, hogy a történet melyik részén van/lehet ez a jelenet.
Nekem megnyitja, de megpróbálom így: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!