Melyik a top 3 kedvenc videójátékotok valaha?
- Vampire: The Masquerade – Bloodlines
- Elden Ring
- World of Warcraft
Carmageddon
GTA - Vice City
Far Cry 3.
S.T.A.L.K.E.R.
Fallout - New Vegas
Fallout 1-2
Gothic
System Shock 2
Fahrenheit
Huhh... csak rangsor nélkül, ahogy emlékszem.
8 biten (Plus4): Elite, Bard's Tale 3, Laser Squad 2
16 biten (Amiga): Elite2 Frontier, Civilization, Syndicate
PC-n (régi): Betrayal at Krondor, X-Wing, és a Starcraft vagy a Diablo, nem is tudom.
PC 2005 után: Skyrim, Test Drive Unlimited 2, Warcraft 3
Manapság: Forza sorozat (Motorsport és Horizon egyaránt), Cyberpunk 2077, No Man's Sky
Van egy halom, amit nem igazán tudok besorolni műfajba és műfajok, amiket kihagytam, de még műfajonként hárommal is nehéz.
Military FPS
Call of Duty (1)
Medal of Honor: Airborne
Brothers in Arms: Road to Hill 30
Arena FPS
Quake III Arena
Unreal Tournament 2004
Counter-Strike: Source
Egyéb FPS
Wolfenstein: The New Order
Half-Life
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Stealth-Action
Thief: The Dark Project
Hitman 2: Silent Assassin
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theroy
RTS
Total Annihilation
Command & Conquer: Generals
Haegemonia: Legions of Iron
RTT (Real Time Tactics)
Codename Panzers: Phase 1
Joint Task Force
Empire: Total War
RPG
Fallout 2
Divinity: Original Sin 2
Wasteland 2
Akció RPG
Fallout: New Vegas
Mass Effect
Deus Ex
TPS
Grand Theft Auto: Vice City
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Mafia: Definitive Edition
3D Platformer
Prince of Persia: The Sands of Time
Tomb Raider: Underworld
Spyro Reignited
2D platformer
Ori and the Blind Forest
Shantae: Half-Genie Hero
Trine
Versenyjáték
Need for Speed: High Stakes
Racer Driver GRID
Forza Motorsport 4
Vehicular Combat
Carmageddon
Flat Out: Ultimate Carnage
Split/Second
Verekedős
Mortal Kombat (9)
Blazblue: Continuum Shift Extend
Killer Instinct
A Warcraft III 2002-es.
1. Uncharted 2
2. Killzone 3
3. Wolfenstein The New Order
2003 születéső, fogalmam sincs mióta játszok, de gyerekkorom óta az biztos. Soha életemben nem tartottam magam nagy gamernek, de játszottam sok játékkal.
Hármat nem tudnék sorolni, de a kedvenceim (nem rangsorolva):
1. The Forest - Túlélős játékok közül számomra a legjobb volt, hiszen szeretem a horror elemeket és az építéses részek miatt kreatív tudtam lenni benne (bár a Sons of the Forestben sokkal részletesebb, de azzal még nem volt lehetőségem játszani). Ez a story volt az, amin a legtöbbet gondolkoztam és próbáltam itána nézni. Plusz pont, hogy a játék megadja a lehetőséget, hogy ha barlangba megyek akkor a story miatt csinálom, de ha az építkezés érdekel akkor elég a felszínen lennem és nem megy tovább a story.
2. Grand Theft Auto V - Az egyik olyan játék amiben a legtöbb órát beletettem, kb 5x végigtoltam a story-t. Kiemelkedő történet mesélés szempontjából, hiszen számomra az első olyan játék amiben több karaktert tudtam irányítani. Igaz, én a Vice City-vel kezdtem, majd a San Andreas-sal a GTA szériát, de az V-ösnek volt a legjobb története. Még a 3-ast és a 4-est pótólnom kell.
3. Portal széria - Mindig érdekelt azok a játékok, amiben gondolkozni kell. Bár a Portal főként az atmoszféra miatt fogott meg, meg Glados miatt. Emlékszem amikor legelsőnek játszottam a játékkal, lehettem kb 4-5. osztályos, akkor féltem Gladostól. Fogalmam sincs miért, de már felnőtt fejjel viccesnek tartom.
4. Dark Souls széria - Ezt a játék szériát a Youtube által ismertem meg. Mindig azt hittem ez a világ legnehezebb játéka, emiatt nem akartam megvenni. Aztán a tesóm megvette és elkezdtünk versenyezni, hogy kijut el tovább. Gargoyle bossig tudtunk eljutni tovább nem ment xD. Pár évvel később újra elkezdtem és rájöttem ehhez csak türelem kell. A széria miatt kedveltem meg a souls játékokat és a dark fantasy történeteket.
5. Cuphead - Dark Souls széria után kerestem egy másik nehéz játékot, és megtaláltam ezt. Mindig szerettem a 1950-2000 év közötti hangulatot, akkor is ha sajnos nem abban az években születtem. Ez a játéknak valami fantasztikus hangulata van! Imádtam a zenéjét és atmoszféráját! Bár még a DLC hátra van...
6. DOOM széria - A következő nehezebb játék, amely szintén a hangulata miatt kedveltem meg. A story része nem fogott meg engem, hanem a játékmenete, az hogy nagyon pörgős. Örök kedvenc marad a 2016-os és az Eternal, de a legelső és második részét is kedveltem (a harmadik része még kimaradt :/).
7. Resident Evil 7 - Pár éve játszottam vele, és azt hallottam róla, hogy a legfélelmetesebb videojáték. Alátámasztom, hogy ez igaz. Előtte a Resident Evil 6-tal játszottam, ami nem fogott meg annyira, de végigtoltam. A 7-es után, végigjátszottam a remake-ek közül a 2-est és a 3-ast, amiket szintén imádtam. De ha kikéne emelnem egyet, akkor a 7es lenne az. A többi része még pótolás alatt!
8. Half Life - Emlékszem, hogy kiskoromban egy képet láttam a 2-es részéből egy Gamestar újságból és baromi ijesztőnek találtam. Emiatt valamiért rossz emlékként maradt meg bennem, majd sok évvel később valahogy elkezdtem az első részét és egyhuzamban kijátszottam. A másik játék a Forest után, amin sokat gondolkoztam és kutattam a neten a story miatt. Imádtam!
+ néhány game:
Witcher 3
Marvel's Guardians of the Galaxy
Subnautica
Assassin's Creed 2 és 4
Fallout 3
Call of Duty 2, World at War és Modern Warfare 1-2
Heroes of Might and Magic IV
Need for Speed Carbon
Red Dead Redemption
Batman Arkham széria
Fable 1
Bioshock 1-2
Far Cry 3
Life is Strange
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!