Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a top 3 kedvenc videójá...

Melyik a top 3 kedvenc videójátékotok valaha?

Figyelt kérdés
Nem muszáj 3-at felsorolni lehet többet is.

2023. márc. 15. 08:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én zöldet adtam mindenkinek!
2023. márc. 15. 10:51
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

- Vampire: The Masquerade – Bloodlines

- Elden Ring

- World of Warcraft

2023. márc. 15. 10:58
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem is rólad volt szó kérdező. Csak az emberek szeretnek mindenkit lepontozni itt akik nem az ő kedvenc játékukat írja le. Szánalmas amit csinálnak.
2023. márc. 15. 10:59
 14/22 madi111 ***** válasza:
100%

Carmageddon

GTA - Vice City

Far Cry 3.

S.T.A.L.K.E.R.

Fallout - New Vegas

2023. márc. 15. 11:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Fallout 1-2

Gothic

System Shock 2

Fahrenheit

2023. márc. 15. 16:12
 16/22 anonim ***** válasza:
81%

Huhh... csak rangsor nélkül, ahogy emlékszem.

8 biten (Plus4): Elite, Bard's Tale 3, Laser Squad 2

16 biten (Amiga): Elite2 Frontier, Civilization, Syndicate

PC-n (régi): Betrayal at Krondor, X-Wing, és a Starcraft vagy a Diablo, nem is tudom.

PC 2005 után: Skyrim, Test Drive Unlimited 2, Warcraft 3

Manapság: Forza sorozat (Motorsport és Horizon egyaránt), Cyberpunk 2077, No Man's Sky

2023. márc. 17. 09:44
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Van egy halom, amit nem igazán tudok besorolni műfajba és műfajok, amiket kihagytam, de még műfajonként hárommal is nehéz.

Military FPS

Call of Duty (1)

Medal of Honor: Airborne

Brothers in Arms: Road to Hill 30

Arena FPS

Quake III Arena

Unreal Tournament 2004

Counter-Strike: Source

Egyéb FPS

Wolfenstein: The New Order

Half-Life

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Stealth-Action

Thief: The Dark Project

Hitman 2: Silent Assassin

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theroy

RTS

Total Annihilation

Command & Conquer: Generals

Haegemonia: Legions of Iron

RTT (Real Time Tactics)

Codename Panzers: Phase 1

Joint Task Force

Empire: Total War

RPG

Fallout 2

Divinity: Original Sin 2

Wasteland 2

Akció RPG

Fallout: New Vegas

Mass Effect

Deus Ex

TPS

Grand Theft Auto: Vice City

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Mafia: Definitive Edition

3D Platformer

Prince of Persia: The Sands of Time

Tomb Raider: Underworld

Spyro Reignited

2D platformer

Ori and the Blind Forest

Shantae: Half-Genie Hero

Trine

Versenyjáték

Need for Speed: High Stakes

Racer Driver GRID

Forza Motorsport 4

Vehicular Combat

Carmageddon

Flat Out: Ultimate Carnage

Split/Second

Verekedős

Mortal Kombat (9)

Blazblue: Continuum Shift Extend

Killer Instinct

A Warcraft III 2002-es.

2023. márc. 17. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

1. Uncharted 2

2. Killzone 3

3. Wolfenstein The New Order

2023. márc. 18. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

2003 születéső, fogalmam sincs mióta játszok, de gyerekkorom óta az biztos. Soha életemben nem tartottam magam nagy gamernek, de játszottam sok játékkal.

Hármat nem tudnék sorolni, de a kedvenceim (nem rangsorolva):

1. The Forest - Túlélős játékok közül számomra a legjobb volt, hiszen szeretem a horror elemeket és az építéses részek miatt kreatív tudtam lenni benne (bár a Sons of the Forestben sokkal részletesebb, de azzal még nem volt lehetőségem játszani). Ez a story volt az, amin a legtöbbet gondolkoztam és próbáltam itána nézni. Plusz pont, hogy a játék megadja a lehetőséget, hogy ha barlangba megyek akkor a story miatt csinálom, de ha az építkezés érdekel akkor elég a felszínen lennem és nem megy tovább a story.

2. Grand Theft Auto V - Az egyik olyan játék amiben a legtöbb órát beletettem, kb 5x végigtoltam a story-t. Kiemelkedő történet mesélés szempontjából, hiszen számomra az első olyan játék amiben több karaktert tudtam irányítani. Igaz, én a Vice City-vel kezdtem, majd a San Andreas-sal a GTA szériát, de az V-ösnek volt a legjobb története. Még a 3-ast és a 4-est pótólnom kell.

3. Portal széria - Mindig érdekelt azok a játékok, amiben gondolkozni kell. Bár a Portal főként az atmoszféra miatt fogott meg, meg Glados miatt. Emlékszem amikor legelsőnek játszottam a játékkal, lehettem kb 4-5. osztályos, akkor féltem Gladostól. Fogalmam sincs miért, de már felnőtt fejjel viccesnek tartom.

4. Dark Souls széria - Ezt a játék szériát a Youtube által ismertem meg. Mindig azt hittem ez a világ legnehezebb játéka, emiatt nem akartam megvenni. Aztán a tesóm megvette és elkezdtünk versenyezni, hogy kijut el tovább. Gargoyle bossig tudtunk eljutni tovább nem ment xD. Pár évvel később újra elkezdtem és rájöttem ehhez csak türelem kell. A széria miatt kedveltem meg a souls játékokat és a dark fantasy történeteket.

5. Cuphead - Dark Souls széria után kerestem egy másik nehéz játékot, és megtaláltam ezt. Mindig szerettem a 1950-2000 év közötti hangulatot, akkor is ha sajnos nem abban az években születtem. Ez a játéknak valami fantasztikus hangulata van! Imádtam a zenéjét és atmoszféráját! Bár még a DLC hátra van...

6. DOOM széria - A következő nehezebb játék, amely szintén a hangulata miatt kedveltem meg. A story része nem fogott meg engem, hanem a játékmenete, az hogy nagyon pörgős. Örök kedvenc marad a 2016-os és az Eternal, de a legelső és második részét is kedveltem (a harmadik része még kimaradt :/).

7. Resident Evil 7 - Pár éve játszottam vele, és azt hallottam róla, hogy a legfélelmetesebb videojáték. Alátámasztom, hogy ez igaz. Előtte a Resident Evil 6-tal játszottam, ami nem fogott meg annyira, de végigtoltam. A 7-es után, végigjátszottam a remake-ek közül a 2-est és a 3-ast, amiket szintén imádtam. De ha kikéne emelnem egyet, akkor a 7es lenne az. A többi része még pótolás alatt!

8. Half Life - Emlékszem, hogy kiskoromban egy képet láttam a 2-es részéből egy Gamestar újságból és baromi ijesztőnek találtam. Emiatt valamiért rossz emlékként maradt meg bennem, majd sok évvel később valahogy elkezdtem az első részét és egyhuzamban kijátszottam. A másik játék a Forest után, amin sokat gondolkoztam és kutattam a neten a story miatt. Imádtam!

+ néhány game:

Witcher 3

Marvel's Guardians of the Galaxy

Subnautica

Assassin's Creed 2 és 4

Fallout 3

Call of Duty 2, World at War és Modern Warfare 1-2

Heroes of Might and Magic IV

Need for Speed Carbon

Red Dead Redemption

Batman Arkham széria

Fable 1

Bioshock 1-2

Far Cry 3

Life is Strange

2023. márc. 18. 21:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Régen a Neved for Speed-ek, ma az Euro Truck Simulator 2, ami mellől nem lehet engem felkelteni.
2023. márc. 19. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!