Melyik a top 3 kedvenc videójátékotok valaha?
Azt is érdemes szerintem odaírni, hogy ki hány éves, illetve mióta játszik.
48 éves, 1986 óta játszom, Atari, C16, C64, Videoton computer, IBM PS/2 a 80-as években, utána meg PC.
Monkey island 3 - a történetvezetés, a humor, a grafika mind a mai napig egyedi és legyőzhetetlen.
Blood - legjobb filmes utalások, beteg humor, utólérhetetlen multi élmény
X-wing Alliance - legjobb történet, jó karakterek, hatalmas csaták, nem sikerült számomra eddig felülmúlni.
Cool Spot - az egyik legjobb platformer, jó zenék, kemény kihívás, azóta sem találtam jobbat.
Morrowind - a valaha volt legösszetettebb open world élmény, az egész világ él, bármit megtehetsz (pl ha képes vagy rá, az első órában megölheted a játék főszereplőit simán, tehát bárkit megölhetsz), a fejlődési módszer kiváló, a játék reagál a döntéseidre, tehát, ha csatlakozol valahova, akkor lehet, hogy máshová már nem tudsz, mert gyűlölni fognak stb...
ezek nálam a csúcs játékok
Death Stranding
Nier Automata
Nier Replicant
Drakengard 3
Onimusha Dawn of Dreams
Ghost of Tsushima
1. Alice madness returns
2. Tomb raider 2013
3. Resident evil 6 (Sherryvel)
Mert szexuális izgalmat okoz az amikor lányok ölnek.
Nem sorrendben, de ezek a kedvenceim:
Witcher 3
ARK Survival Evolved
Euro Truck Simulator 2
Subnautica Below Zero
Code Vein
Sun Haven(v2.0 Stardew Valley xD)
Graveyard Keeper
Love Tavern(igen 18-as játék)
Saints Row 4 (az eredeti, nem a mostani EPIC-es sz@r verzió)
Witchspring3 Re:Fine
Youtubers Life 2
Maneater
Ezek közt ugrálok, mikor melyikhez van épp kedvem.
'90-es születésű vagyok.
Heroes III - A szimpla nosztalgia top szintre emeli ezt a játékot, életem első lan partijait ezzel nyomtuk, és amúgy is egy jól összerakott, örök klasszikus.
Deus Ex - Mindegyik részét szeretem, de legjobban talán a Human Revolutiont. A sztori, a játékmenet, a cyberpunk stílus mind nagy kedvencem.
Skyrim - Ez inkább a modokkal együtt igaz. Önmagában egy
felső-középkategóriás játéknak tartom, jo sok buggal... de az egyik, ha nem a legnagyobb modder közösséggel rendelkezik, aminek köszönhetően szinte teljesen szabad kezet kapsz abban, hogyan formázod azt a saját képedre, és egyből egy mestermű lesz belőle.
Spore - Kissé bugyuta, de az alapkoncepció kimondottan tetszett, aztán teljesen magával ragadott, amikor rájöttem, milyen szinten alakíthatod szinte az egész játékbeli világot.
Vagrant Story
Bloodborne
Persona 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!