Haladó F1 játékosok, van értelme EA/Codemasters féle F1 22 játékban a setuppal bíbelődni, vagy amit alapból belő nekünk a pályához, az használható?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert bár az F1-et régóta követem és játszom is a hivatalos játékkal, az autóbeállítás továbbra sem az erősségem. Steam-ről letöltött, illetve saját magam által mókolt setuppal is előfordult már, hogy számomra nehezebben vezethetővé vált az autó, míg amikor nem nyúltam hozzá, hagytam mindent úgy ahogy van, javarészt ideálisan vezethető volt a kocsi, viszont kérdés egy jó setuppal ténylegesen lenne-e benne több tempó.2023. márc. 12. 15:35
1/6 anonim válasza:
Legyél mindig Ferrarival, akkor nem érhet csalódás ha rosszul megy.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Aston Martinnal vagyok karrierben, de amit mondasz végülis erre a csapatra is igaz, ha a tavalyi évet nézzük. :"D
2023. márc. 12. 16:40
4/6 anonim válasza:
Van de nem olyan mélyen mint egy rendes simulátorban, ez még mindig inkább arcade game.
Lényeg, ha nem tudsz gyorsan bevenni egy kanyart, akkor növdld a leszorító erőt, akkor jobban betapad. Ez a legtöbb esetben elég
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Gondolom ezzel az egyenesbéli tempót éri némi kompromisszum, de pályafüggően el lehet vele matekozni hol melyik beállítás a kifizetődőbb.
2023. márc. 13. 12:41
6/6 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a játék beállításaival és autó működésével komoly gondok vannak, jelenleg egy nagy felháborodásos kommentáradat is rázúdult már a készítőkre. Nyilván vannak alap dolgok, amik úgy gondolom logika útján kikövetkeztethetőek, de vannak olyanok is, amivel nem tudsz mit csinálni, mert nem úgy működik, mint sokan várnák. Szóval próbálj setupokat, általában azok úgy vannak csinálva, hogy ezek a bajok ne legyenek elöl annyira, viszont ha jó, akkor hagyd alapon és ahhoz állítsd magadnak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!