Az F1 2021 most akkor (és mostantól) olyan lesz, mint a FIFA?
Figyelt kérdés
Állandóan beleimplementálnak majd sztori módot, ami évről évre egyre unalmasabb lesz?2021. júl. 15. 10:16
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de engem ez a kártyás statos rendszer akasztott ki. Most akkor már a statokon múlik ki a gyorsabb, nem az egyéni képességeken? Pláne multiban...
Nem mondom, hogy tűzre való játék, de hogy 60-70 eurót nem ér, az holtbiztos.
2/4 anonim válasza:
+adalék: Most éppen az F1 2010-et próbálom WIN 10 alatt működésre bírni. Szerintem egyébként maximum a 2017-esig volt érdemi progress ebben a szériában.
4/4 anonim válasza:
Már megoldottam, csak egy másik steam thread alapján (igazából a gfwl-ot kell kiiktatni benne), de köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!