Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire biztonságos a bankárt...

Mennyire biztonságos a bankártyám adatait megadni google playen Minecraft vásárlásához?

Figyelt kérdés

Nem értem miért nem lehet csak simán kifizetni és miért kell hozzáadni a playhez a bankártyám és az én személyes adataimat?

Akkor ha véletlenül más rákattint egy fizetős játékrs, akkor automatikusan vonják a számlámból?

2023. márc. 9. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg biztonságos, viszont az ilyen vásárlásokat úgy érdemes intézni, hogy nyitsz egy külön számlát, és oda kb. annyi pénz teszel mindig át, amit épp el akarsz költeni valahol online, és ennek a kártyaszámát adod meg. Nem célszerű egy olyan számlát online vásárlásokra használni, ahol mondjuk millióid vannak.
2023. márc. 9. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az online bankoknál, pl. Wise-on vannak ún. jarok, amibe belerakhatod a pénzed nagy részét, és akkor ahhoz nem lehet hozzáférni, csak ha előtte kiveszed. #1-es voltam.
2023. márc. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!