Lélektelen a DOOM reboot, a DOOM 4 sokkal jobb lett volna olyan mint a DOOM 3/2/1(?!)
Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 15:30
1/11 A kérdező kommentje:
Pedig tisztelem a Texasiak munkásságát de ez inkább brutális mintsem hangulatos, összetett ami a legjobb benne (fejlődések) meg a grafika, de a fegyverhangok azok túlzásba mennek, pont msot játszom a BFG Editionne egy 10 GB-os moddal, de az sokkal jobb, mint ezek, aki máshogy látja írja le élményeit; érdekel.
2023. márc. 3. 15:33
2/11 A kérdező kommentje:
Ami nekem tetszett a régiben pont azok nem tetszenek ebben, kevés as lőszer, sok az üresjárat...vagy öreg vagyok :)
2023. márc. 3. 15:35
3/11 A kérdező kommentje:
Pedig metacriticen 8 feletti értékeléseket kapott a játékosoktól az Eternal is...
2023. márc. 3. 15:35
4/11 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj vele az -nekem-, hogy nincsenek benne emberek és ezt még egy tesztben sem láttam volna hogy ez valakit zavar az a durva.
2023. márc. 3. 15:46
5/11 anonim válasza:
A Doom 3-at kivéve egyikben sem voltak emberek. Döbbenet, mi?
6/11 anonim válasza:
Az a gond, hogy az új doom-ok arena shooterek lettek! A régiben kalandoztál a folyosókon, kulcsokat kerestél, oda-vissza járkáltál, itt meg csak a hentelés megy.
7/11 anonim válasza:
Pontosan ugyanezt teszed a két újban is.
9/11 anonim válasza:
Oké nem tetszik neked ezzel nincs semmi, de azért tegyük hozzá, hogy a reboot Doom-ok sokkal közelebb vannak ahhoz ami valójában a Doom 1 és a 2 volt, és ilyen tekintetben a 3 lóg ki erőteljesen a sorból....
10/11 anonim válasza:
Doom 3 az inkább sztori alapú horror fps lett. A többi Doom meg hentelés.
Doom 3 sokkal adrenalingőzösebb mert kis terek vannak és bespawnol eléd egy nagy dög, nincs nagyon hova futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!