Megveszitek az új játékokat ilyen drágán?
Semmiképp.
Hiába várom a Hogwarts Legacy-t úgy, mint a messiást (a Harry Potteren nőttem fel, és imádom), nem vagyok hajlandó teljes árat fizetni érte. Iszonyat sok pénzt kérnek el érte. Bármennyire is szeretnék már játszani vele, inkább megvárom az első nagyobb leárazást.
ingyen se kene a diablo 4
sw bol inkabb normalis film kellene
ha erdekelne a tema akkor a hogwarts ra en is lehet varnek attol fugg mennyire erdekel mert ha nagyon akkor lehet kifezetnem a sokat is
egyaltalan nem veszes mai arakhoz viszonyitva es ahhoz mit kapsz, amit orokre megkapsz...
Lófäszt.
Ezeket a mikrotranzakciókkal telehány grindfesteket még olcsón se. Szívesebben veszek 10-15-20 éves játékokat.
Az utolso jatek amiert fizettem a Guild wars 2 volt, elorendelve...
Van eleg f2p jatek ami evekre lekot.
Csak akkor ha nagyon bejön, és nincs a gamepassban :D 1 éves gamepass (hivatalosan) kb 1,5 játék ára, szóval az szerintem bőven megéri. Ami meg nem kerül be, hát ott az nCore, magyarban élünk itt legális és qrvára nincs pénze az embereknek ilyen luxus hobbikra mint a videójátékok. De egy jó alternatíva ha konzolon játszol hogy lemezesen veszed meg, és ha nem tetszik eladod minimális bukóval, vagy ha kitoltad de még1x már nem tolnád ki akkor is el tudod adni. PC-n meg ott vannak a kulcsos oldalak, némely játékot potom pénzért lehet megvenni (nem a legújabbakat).
Most a Resi4 remake ami érdekel, meg a Hogwards legacy, de megvárom hogy kijöjjenek, és hogy mik lesznek a tesztek, nem akarok úgy járni mint azzal a fos Last of us 2-vel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!