Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megveszitek az új játékokat...

Megveszitek az új játékokat ilyen drágán?

Figyelt kérdés
A diablo 4 28 ezer, úgy hogy lesznek fizetős skinek, a jedi survivor meg a hogwarts leacy is 25 ezer forint. Én ilyen drágán nem veszem meg őket, majd ha leárazva lesznek 15 ezer alatt, addig meg játszok gamepass játékokkal.
2023. febr. 4. 13:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

Semmiképp.

Hiába várom a Hogwarts Legacy-t úgy, mint a messiást (a Harry Potteren nőttem fel, és imádom), nem vagyok hajlandó teljes árat fizetni érte. Iszonyat sok pénzt kérnek el érte. Bármennyire is szeretnék már játszani vele, inkább megvárom az első nagyobb leárazást.

2023. febr. 4. 13:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Diablo 4 leárazására várhatsz, pár év is meglesz az. Elnézve a Blizzard játékokat.
2023. febr. 4. 13:30
 3/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
95%

ingyen se kene a diablo 4

sw bol inkabb normalis film kellene

ha erdekelne a tema akkor a hogwarts ra en is lehet varnek attol fugg mennyire erdekel mert ha nagyon akkor lehet kifezetnem a sokat is

egyaltalan nem veszes mai arakhoz viszonyitva es ahhoz mit kapsz, amit orokre megkapsz...

2023. febr. 4. 14:26
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
A GamePass mellett ritkán veszek új játékot, úgyhogy nem olyan nagy érvágás az az évi 3-4 "nagy" játék, ami érdekel.
2023. febr. 4. 14:40
 5/19 anonim ***** válasza:
79%

Lófäszt.

Ezeket a mikrotranzakciókkal telehány grindfesteket még olcsón se. Szívesebben veszek 10-15-20 éves játékokat.

2023. febr. 4. 15:18
 6/19 anonim ***** válasza:
61%

Az utolso jatek amiert fizettem a Guild wars 2 volt, elorendelve...

Van eleg f2p jatek ami evekre lekot.

2023. febr. 4. 17:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tervezetten teszel félre rájuk, mondjuk fél-1 évvel előre, akkor nem olyan nagy összeg az. Havonta mondjuk 2-3 ezret félre lehet tenni.
2023. febr. 4. 17:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mióta gamepass-t használok nem nagyon veszek drágábban játékokat. Mondjuk ezelőtt se vettem teljes áron, de most már alig veszek játékokat.
2023. febr. 4. 19:56
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Változó, ha nagyon akarom, akkor igen, de mivel van humble bundle előfizetésem, így a teljes árból lemegy 15% akció nélkül, ami azért tartható, de igazság szerint annyi játék van már a steam listámon hogy a havonta adottakat se tudom kijátszani mire jön a következő adag, szóval max 2-3 játék / év amit veszek.
2023. febr. 4. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:
27%

Csak akkor ha nagyon bejön, és nincs a gamepassban :D 1 éves gamepass (hivatalosan) kb 1,5 játék ára, szóval az szerintem bőven megéri. Ami meg nem kerül be, hát ott az nCore, magyarban élünk itt legális és qrvára nincs pénze az embereknek ilyen luxus hobbikra mint a videójátékok. De egy jó alternatíva ha konzolon játszol hogy lemezesen veszed meg, és ha nem tetszik eladod minimális bukóval, vagy ha kitoltad de még1x már nem tolnád ki akkor is el tudod adni. PC-n meg ott vannak a kulcsos oldalak, némely játékot potom pénzért lehet megvenni (nem a legújabbakat).

Most a Resi4 remake ami érdekel, meg a Hogwards legacy, de megvárom hogy kijöjjenek, és hogy mik lesznek a tesztek, nem akarok úgy járni mint azzal a fos Last of us 2-vel ...

2023. febr. 5. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!