Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom hogy írhatom e ezt...

Nem tudom hogy írhatom e ezt ide de ez már a végső reményem . Ha valamelyikőtök játszik a genshin impact nevezetű játékkal amerikai szerveren es szeretne játszani irjon . Nincsenek barátaink ott a barátnőmmel? (muszajvoltodatenniakerdojelet)

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy amerikai szerver? Kinn élsz? :O
2023. febr. 1. 10:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem , a barátnőm el nézte és véletlen oda csinálta a fiókját …
2023. febr. 1. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha lehetséges, írjon a supportnak hogy szeretne régiót váltani. :)
2023. febr. 1. 11:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem , ha egyszer oda csináltad a fiókod ott is maradsz , vagy át mész másikhoz de viszont kezdhetsz mindent elölről
2023. febr. 1. 12:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor viszont új account és érdemes nézni hogy van-e olyan opció hogy xp boost, mondjuk 2-5€-ért. Annyit még meg is érne. Vagy nagyobb accountról kell őt boostolni. :)
2023. febr. 1. 12:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen a választ .
2023. febr. 1. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

5.ösnek:

Sajnos nincs ilyen lehetőség, bármije van az amerikai szerveren, az ott is marad, sajnos nincs semmilyen mód arra, hogy áthelyezd

Emiatt jó maximum ha "early-game" jössz rá, amikor még nincs sok vesztenivalód

Kérezőnek:

Nem támadó a kérdés, viszont ha tudtátok hogy "Oh, ez rossz szerver" - akkor miért nem kezdtétek el azonnal másikon?

2023. febr. 1. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
ismerkedj amcsikkal, itt a kiváló lehetőség
2023. febr. 1. 16:59
 9/11 A kérdező kommentje:

7-esnek:

Igazából nem nagyon érdekelt minket melyik szerveren vagyunk míg rá nem jöttünk a helyzet hátrányára mikor is már késő volt .

2023. febr. 2. 04:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok:

Hanyas AR-en vagytok? Gondolom magas (talán?)

Illetve amúgy ellehet kezdeni egy másik szervert úgyis, max 2 accot kéne figyelni, az meg nem tudom mennyire lenne neked/nektek időben jó

2023. febr. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!