Mi a véleményetek? Idaho gyilkosság👇
Engem is foglalkoztat a téma.
Vmiert a lakótársakra gyanakszom.
Volt egy kutya akit kulon szobába zártak a gyilkosság idején. Ha idegen hatolt volna be a kutya ugatott volna amire (talán) felkenek a lakótársak is és az áldozatok is. Ráadásul egy üres szobába lett bezárva a kutya. Az idegen honnan tudta vna melyik szoba üres?
És nincs betörésre utaló nyom. Állítólag sikítás is volt, amit a szomszédok hallottak, a lakótársag meg nem? Érdekes.
Ugyanakkor ha láttad a videót, a foodtruck-nál a kapucnis srác is gyanúsan viselkedik. Addig ott állt amíg a lányok, aztán amikor a lányok elmentek ő is ment. Igaz ha jól láttam nem egyfele tartottak. Y alakban "váltak szét"...
Szóval érdekes a téma.
Neked mi a véleményed??
Nekem is furcsak a lakotarsak egyebkent.. a szomszed hallott sikolyokat, mig a lakotarsak nem? Hiaba mondjak vastagak a falak, Xana szobaja Dylan felett volt, siman hallhatott dulakodast, puffanast vagy ilyesmit. Raadasul vekonynak tunnek a falak, mert sajnos a ver is szivargott a falon at Xana szobajabol. :( (Egyik kepen latni ahogy kint latszik a ver a haz falan).
Tuti, hogy tobbet tudnak, mint amennyit elmondanak.
Engem is nagyon foglalkoztat a tema, sokat gondolok ra, remelem minel hamarabb elkapjak, aki ezt tette. Biztos vagyok benne, hogy celzott tamadas volt, mert Kaylee-nek brutalisabb serulesei voltak, mint a tobbieknek.. mintha fele iranyult volna. A gyilkos ismerte is a hazat, szoval oket is. Nagyon sajnalom oket igy ismeretlenul is... remelem elkapjak aki ezt tette. :(
December végén letartóztattak egy kriminológia szakost, akinek megtalálták a DNS-t a szobában, illetve állítólag hetekig megfigyelte őket. Talán visszautasították, aztán "elégtételt" vett?
Mindenesetre a 2 túlélő szobtárs ártatlan, a ház a hegy oldalában állt, érdekes akusztikával. Ráadásul egy parti ház volt, így ismerhette a kutyát és a járást a gyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!