Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék még jobban...

Hogyan tudnék még jobban fejlődni lolban? Hogy tudják mindig az emberek, hogy mi a meta?

Figyelt kérdés

Nem tartom magamat egy rossz játékosnak, viszont vannak egyértelmű hiányosságaim.

1. Sokszor hiába vagyok pl, topon 5/0ban egyszerűen sokszor nem tudom kihasználni. És azt én is látom, hogy azzal már nem megyek sokra ha még 20szor is megölöm azt a szerencsétlent. Próbálok roamolgatni de nem mindig jön össze.

2. Sokszor úgy érzem, hogy nem értem milyen item mikor lenne jó. Tudom miket kell buildelni, de ha pl kettő item közül kell választani mikor mondjuk nagy leadem van, vagy épp behind vagyok nem tudom felmérni melyik kell. Az ilyen szituaciós itemekkel is ez van. Ezeket mi alapján döntik el a profibbak?

3. És akkor utolsóként hogy van mindig sok jobb játékos konstans képben a nerfekkel, buffokkal és en bloc az éppen aktuális metával? Nerfelnek egy karaktert pl, azt hiszem hogy ezután gyenge lesz de valami random item kapott egy buffot szóval még erősebb lett min előtte volt. Ez most csak egy random példa de értitek. Szeretném látni ezek mögött azt amit mások látnak nem csak azt akarom, hogy elolvasom valahol, hogy hmm most ez az op.

2023. jan. 14. 14:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!