Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4 és series s közt melyiket...

Ps4 és series s közt melyiket válasszam szerintetek?

Figyelt kérdés
A ps4 mellett az szol hogy lehet rá venni lemezest cd ket,de azon gondolkozom hogy azokat nem tudnám tovább értékesíteni.De sok játék van rá. Igaz idővel nem jelenik meg rá semmi. A series s mellett szól hogy a legujabb játékokat letudnám tölteni és olcsóbb is viszont ott nem tudnám eladni a játékokat. Igazából csak pár órát szeretnék játszani vele, mutliplayer nem is érdekel annyira. A kettő közt melyiket lenne érdemesebb venni?

2023. jan. 13. 18:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
series s vegyem meg inkább? Az volna a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy pár év múlva nem lesz az hogy nem tudom megvenni a játékot mert nem fér rá a 360gb ra? Nem gondolod azt problémának hogy ami játékot megveszel azt nem tudod eladni?
2023. jan. 14. 15:59
 12/17 A kérdező kommentje:
az nem jó gondolkodás,hogy azért veszek series x-et mert akkor a lemezes játékokat eltudnám eladni?Vagy ilyen játékokért alig kapnék valami pénzt? A series s-en nincs mód eladni
2023. jan. 14. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A Series S-en nincs lemezmeghajtó, a játekokert nagyon semmit nem fogsz kapni
2023. jan. 14. 20:38
 14/17 A kérdező kommentje:
ugy érted ha lemezes játékot próbálnék eladni akkor nem kapnék érte nagyon pénzt csak ilyen pár ezret?
2023. jan. 14. 20:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én sem kaptam sokat, csak párat tudtam eladni, sajnos értéktelenedik. Max a drágábbakért kapsz max 10.000 Ft-ot, nagyon max
2023. jan. 14. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerinted megéri 2x annyiért venni egy lemezes konzolt, hogy esetleg 20-30 játék után visszajöjjön a különbség, mikor amúgyis Game Passban elérhető egy csomó játék? X-et a 4K felbontás miatt vesz az ember, nem azért, hogy majd a játékok eladásából "dolgozod le" a 100+ ezer Ft-os különbséget, főleg, hogy digitálisan egy csomószor van akció is. Tehát már alapból olcsóbban is megtudnád venni a játékokat, mint amennyiér eladnád lemezesen. (Persze nem a játék megjelenésének napján)

"pár év múlva nem lesz az hogy nem tudom megvenni a játékot mert nem fér rá a 360gb ra?"

Ezt nem igazán értem. Attól, hogy épp nincs helyed a gépen, még megveheted a játékot és bármikor törölhetsz le róla. Mire egyszer véletlen oda jutnánk, hogy 364 GB ne lenne elég egyetlen egy játékra se, addigra úgyis 2 másik konzolgeneráció kijön még több tárhellyel, meg talán a hivatalos tárhelybővítőknek is lemegy az ára.

"Nem gondolod azt problémának hogy ami játékot megveszel azt nem tudod eladni?"

Nem, mert nem úgy állok neki egy játéknak, hogy legyen akármilyen gagyi, max párezret bukok rajta, mert úgyis eladom. Megválogatom, milyen játékra adok pénzt és az élmény miatt fizetek a játékért, főleg, hogy néha szeretem újra elővenni őket ha jön hozzájuk új tartalom, vagy az új rész előtt végig játszani újra. Ezzel a felfogással például moziba se járna senki, mert abból nem jön vissza pénz, hanem mindenki DVD-ket venne még 2023-ban is, mert azt utána el tudja adni.

De ha te csak ebben gondolkozol, akkor vegyél Series X-et, ahogy neked szimpatikus. Teljesen mindegy, hogy Series S vagy Series X, mert mint írtam, Playstation 4-et csak akkor érdemes, ha az exkluzívok érdekelnek, mivel két külön konzolgenerációról beszélünk.

2023. jan. 15. 01:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha Xbox-ban gondolkodsz, akkor vegyél Game Pass-t, nem drága, sok játék van benne. Hozzátenném, hogy sok benne a nem annyira jó játék, de megéri. Szerintem arról tegyél le, hogy eladod a játékokat. Én pár hónapja meghirdettem kb. 10 játékot abból 3-at vittek el, azt is egy vevő, pedig jó áron adtam őket. vagy, ha Series S-ben gondolkozol, akkor amúgy sem tudsz lemezes játékokkal játszani, akkor vedd meg a Microsoft Store-ban vagy Game Pass-t. Meg a konzolt is nagy veszteséggel tudod eladni. Remélem érted mit akarok mondani
2023. jan. 15. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!