Ps4 és series s közt melyiket válasszam szerintetek?
Én mindenkinek azt mondom: ha futja Game Pass előfizetésre, akkor mindenképpen Xbox. Azzal az óriási játékkönyvtárral nem versenyezhet egyetlen vetélytársa sem.
Ellenben ha valaki csak kevés játékkal játszik, de azok legalább legyenek gyönyörűek, filmszerűek, tartalmasak, akkor melegen ajánlott a Playstation exkluzív kínálata.
Tény, hogy manapság kevésnek számíthat a 364GB tárhely, de a Series S-en valamennyivel kevesebb helyet foglalnak a játékok, mert nem töltik le a 4K-s textúrákat. Illetve van az Xboxnak "fájl zsugorító" funkciója, amivel tömörít pár fájlt ami nélkül még játszható marad a játék (de nem minden játék támogatja). Nekem most 7 játékom van fent, ebből 4 db 50GB körül van, 1 db 30GB körül és 2db ami pár GB és még van 124GB helyem. Annyi, hogy nem kell fent hagyni, amivel tudod, hogy egy jóideig nem fogsz játszani.
Meg egyébként a konzolokon is működik a Cloud a Game Passos játékokkal, szóval nem is muszáj mindent letöltened, pár játékot felhőn keresztül is játszhatsz, ami nem igényli a gyors reakcióidőt.
PS4-et max a Playstation exkluzív címek miatt érni meg megvenni, ha téged azok nem érdekelnek, akkor én mindenképp az Xboxot ajánlanám (azon is futnak a régebbi címek), főleg, hogy nem is egy generáció a két konzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!