Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CSGO miért jó?

A CSGO miért jó?

Figyelt kérdés
Tele van hibákkal, és ugyanaz történik minden körben. Mi a jó ebben?
2023. jan. 7. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

a counter strike sosem a competitive részével adta el magát. Az lehet, hogy ezt látod leginkább, mert az esporton ugye így lehet vetélkedni, meg a streamerek ezt nyomják, de a CS mindig is a funról szólt, a közösségi szerverekről. Deathrun,zombi escape, surf, bhop, knife only blablabla... És ezekbe nagyon könnyen bele lehet pakolni több száz órát, matchmakingelni ki a francnak lenne kedve több ezer órát? Régen nem is létezett matchmaking, ha ilyet akartunk azt úgy hívtuk hogy "megyünk warozni" és valahonnan szerváltál 4-5-6 ellenfelet, és utána ment a fejvakarás hogy oké, de egyikünknek sincs szervere, és akkor valami ismerőstől kunyizni meg ilyesmi :D

Szal nekem ez a CS, a fun, de a rendes pub szerók is a hangulatával adják el magukat, nem feltétlen azért mennek oda az emberek hogy skillesedjenek, csak dumálni, hülyülni, feszültséget levezetni, általában fix emberek járnak oda, barátságok alakulnak ki...

(2006-ban kezdtem a "karrierem" CS Source-al)

2023. jan. 8. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 7-essel játssz ARMA-t, amiket felsorolsz nem hibák és nem is hiányosságok. Sosem létezett sosem kellett a cs-nek ennek megfelelnie, mert nem ez a fajta játék. Utálhatod, de ettől nem a game lesz szar. Akkor nem lenne még 10+ év után is ekkora játékosbázisa és ilyen worldwide eventek. De francért vetted meg a Primeot, kipróbálod ingyen 1 óra alatt rájössz hogy nem tetszik és kész.. ilyen logikád van nem is akarok tovább vitatkozni, tanácsokat megkaptad, have fun.
2023. jan. 8. 20:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Csak hogy ne érje szó a ház elejét, elértem benne majdnem a 200 órát (pontosan 196-ot), és ez csak megerősítette, amit az előbb felsoroltam.

A fegyverek úgy szórnak, hogy egy szerencsejáték az egész, vagy pötyögsz az egérrel, ami meg aztán nagyon élethű lövöldözés..

Az AWP az egyetlen fegyver, amivel van értelme játszani, de az is olyan, hogy ha ketten jönnek egyszerre, akkor már esélytelen, hogy túléled (Ami egy normális CoD-ban például elképzelhetetlen)

Ti játszatok csak nyugodtan 99 óta bugos játékkal, nekem ennyi épp elég volt, meg is vettem a CoD 4-et.

2023. júl. 17. 11:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne mozogj lövés közben és pontos lesz. Mindegyik fegyvernek van fix spray patternje, nem szerecsejáték.

Ha codozni akarsz, akkor ne CSGOzz, ilyen egyszerű. Teljesen más játék a kettő.

2023. júl. 17. 11:30
 15/17 A kérdező kommentje:

14. Milyen érdekes, egy CoD-ban ilyen nincs, hogy mozgás közben szór a fegyver. Egy helyben állva is szór, ha folyamatosan nyomod. Egy CoD-ban ilyen sincsen, milyen érdekes..

De tegyük fel, hogy amit mondasz, az igaz. Jön az ellenfél, meglátjuk egymást, mindketten egy helyben állunk, és elkezdünk tüzelni. Az nyer, akinek jobb egere van. Gratulálok.

És igazad van, teljesen más mindkettő, az egyik egy évről évre fejlődő akciódús FPS kampánnyal, a másik meg egy 99 óta nem fejlesztett szar.

2023. júl. 17. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
ok
2023. júl. 17. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát veled se éri meg veszekedni, benne élsz a kis buborékodban, nem lehet veled vitatkozni, mert továbbra is cod-hoz hasonlítasz egy teljesen más mechanikával rendelkező játékot. Akkor cod-ozz, senki se kérte, hogy CS:GO-zz, legalább magadat és minket se baszol fel a hülyeségeiddel, aztán éljél a kis buborékodban, ahol csak neked lehet igazad, mindegy ki mit magyaráz meg neked, mert teljesen értelmetlen érvekkel jössz vissza, amire ha megint elkezdenénk egyesével reagálni, megint hoznál valami még nagyobb hülyeséget érvednek, de ez nem veszekedés, ha nem tudsz veszíteni. Gratulálok a cod4-edhez, have fun vele meg ilyenek.
2023. júl. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!