A pubg mobile játékban miért nincsenek magyarok? Miért van az hogy ahányszor le kerülök a repülőből 10-10 szer egyből le lőnek? Miért van az ha másokra hagyom hogy a repülőből irányítsanak is egyből le lőnek?
Én a New State-t próbálgatom most, de valóban sok a gond a játékkal.
Tényleg tele van harmadik országbelikkel, magyarral én speciel nem is találkoztam....
Ezek a "nagyon pro-k" meg valóban gyanúsak, hogy sorozom oldalba, megfordul majd lelő 2 lövéssel...
Eddig egy értelmes játékom volt csapatban, ahol volt ír, angol meg még egy, angolul beszéltek, és teljes összefogás volt, chicken dinner is lett a vége.... De ezt a csapatot úgy kerestem direktben.
Ha simán random keresek csapatot, már a legelején valaki kiugrik több km-re a csapattól, akik meg leérkeztek folyamatosan húznak széjjel, jön egy klán kocsival és széjjel szednek bennünket pár másodperc alatt.
Nagyon élvezetes játék lehetne, de szerintem nem az... A koncepció jó, de a működés nem. Sajnos a számítógépemen nem fut el, így csak mobilon tudok vele játszani, de már kezdem nagyon unni.
Amúgy a PC PubG mennyivel élvezetesebb a mobilosnál? Többen játszanak vele?
Én a mobilossal elég sokat toltam, de már szabályosan rühellem. Letörlöm, felrakom, letörlöm, felrakom.
Valamiért a kis képernyő és a grafika rettentően zavar, pedig először nagyon élveztem...
A New State is hatalmas fejlődés egy mobilos játékhoz képest, de az, hogy a pár centis mobil képernyőjén matassak egyre kiábrándítóbb.
A Fortnite el se tudom képzelni milyen lehet Androidon, ahol építeni is kell. Bár ugye azt le se tudom már tölteni a Play Áruházból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!