Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Simulator kézifék?

Simulator kézifék?

Figyelt kérdés
két kérdés. az egyik, hogy komolyabb cégek mint pl. a logitech, miert nem csinálnak a kormányaikhoz kéziféket? a másik pedig, hogy a legegyszerűbb online megvehető kézifékek, amik gombosak, szóval nem adagolható a fékerő, még azok is 30-40.000ft környékén mozognak. szóval ez a kézifék téma a simulatorokhoz miért van ennyire elhanyagolva?
2023. jan. 4. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:

a logitech mindent gyárt, nem csak versenycuccokat, amik igencsak szűk réteg piacai, én pl az életben nem adnék annyi pénzt egy thrustmasterért vagy melyik épp a legfelkapottabb most... én a g27-emmel vígan elvagyok :D

Kéziféknek meg: én még nagyon régen pár ezer forintért vettem egy olyan repülőgépes joystickot, azt ha hátrahúzod pont olyan mint egy hidrós kézifék, és még adagolni is lehet :D

[link]

ilyenre gondolok, ebből a legolcsóbb is megfelel. Vagyis nekem megfelelt, én jól elvoltam vele a Dirt Rallyban

2023. jan. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!