Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a legextrémebb kalandod...

Mi a legextrémebb kalandod Euro Truck Simulátorban?

Figyelt kérdés

Az enyém:

Euro Truck Simulator 2008-ban jártam úgy hogy Moszkvában éjszaka közvilágítás nélküli telephelyen a rakománnyal nem találtam meg a telephely kijáratát, ezért össze-vissza bolyongtam, tolatgattam amire megtaláltam, elindultam és Varsón vettem észre hogy nincs utánfutóm, térképről kiderült, hogy Moszkvában a bolyongásban leakadt amikor túlságosan "összecsuklott" és ezt nem vettem észre, pedig Kijevben megálltam tankolni és pihenni, csodálkoztam is hogy tudok 140-150-es utazótempót tartani rakománnyal :D Mehettem vissza érte :D Az lett volna igazán vicces, ha Lisszabonba veszem észre :D

Másik kalandom: ETS2-ben jártam úgy hogy elfelejtettem tankolni M3 / M35 elágazó előtt Budapest - Debrecen fuvaron, nem lett volna elég üzemanyagom Debrecenig, így kerestem egy pontot, ahol áttudok sorolni Budapesti irányba, hogy visszamenjek tankolni, ez sikerült is (igaz oldalról nekem jöttek 130-al, de szerencsére nem sérült nagyon a kamion), de tankolás után elfelejtettem, hogy megfordultam és újra meg kellene csinálnom a fordulást, ezt az M0 elágazónál vettem észre :D Mivel előtte kb Hatvannál a holterembe került személyautót magam alá gyűrtem véletlenül és már jelentős lóerőveszteségem van (ez már túl nagy ütközés lett, már a 60 km/h sem tudtam tartani), így úgy döntöttem már nem fordulok meg az autópályán, hanem visszamegyek Budapestre szervízelésre, mivel már csak pár percre vagyok tőle, így ez a fuvar is késett (de legalább nem annyit mint a Lisszaboni fuvarom, ahol Moszkva - Varsó - Moszkva szakaszt tettem meg pluszban)

2022. nov. 29. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első sztorit még valamennyire megértem, bár az is elég feltűnő, ha nincs rajtad pót, de mégis hogy tudsz rossz irányba menni amikor van GPS navigáció a kamionban?
2022. nov. 29. 13:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnél egy pohár bort ittam indulás előtt :D A 2.-nál nem néztem a GPS-t, mivel hazai terep tudtam hol kell lehajtani, úgy tűnt fel, hogy az M3-as végére értem + gyanús volt hogy miért ilyen hosszú az M3, tegnap még nem ilyen volt a Debreceni lehajtó + nézem a GPS-en, hogy mit keres az M0-ás Borsodban :D
2022. nov. 29. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#2 Újabb bizonyíték arra, hogy nem szabad inni és vezetni :D
2022. nov. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!