Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A mai játékok miért ilyen...

Bozont333 kérdése:

A mai játékok miért ilyen vissza fogotak?

Figyelt kérdés
Régen a cod waw ba pl multyba ha németként nyertél Hitler beszéde volt tele volt rakva horog keresztekel a játék. SS tisztek is voltak benne, igaz már csak a játék végén mikor a Reichstagot vettük be, vanguardba semmi olyan nem volt ami történelmileg pontos lenne pl japánoknál stg 44? Meg mg42? Szerintem egy történész ezt láttná sírna.nem az lenne a lényege pl egy 2vhs játéknak hogy a 2vht mutassa be?
2023. jan. 2. 14:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze megértem nem akarnak jogokat sérteni stb de azér szerintem így lenne értelme
2023. jan. 2. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszom ilyen játékokkal, de minden bizonnyal ennek az az oka, hogy agyonra vannak szabályozva.
2023. jan. 2. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Mert az ilyen műnáciskodás ma már nem menő, azért.
2023. jan. 2. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert már nem lehet önkényuralmi jelképeket mutogatni, pláne nem gyerekeknek szóló tartalomban.
2023. jan. 2. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
szerintem te neked nincs nagy rálátásod a játékokra. Ott a most megjelent Callisto Protocol, az szerinted visszafogott? :D A wolfeinstein úgy emlékszem tele van horogkeresztekkel, nácizással, brutalitással...Vagy ott a "Sex with Hitler", na az is visszafogott lenne? :D Nyilván egy játékban sem lesz faji megkülönböztetés, meg homokosok megvetése meg ilyesmi mert az ma már azzal járna hogy kitiltják az országból és csomó pénztől elesnek, de azért lehet találni még durva cuccokat.
2023. jan. 4. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Sex with Hitler, azt láttambén is :D
2023. jan. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!