Miért kellene azért rosszul éreznem magam, hogy 25 éves felnőttként a számítógépes játékok a hobbijaim, ha mellette van barátnőm, munkahelyem, önellátó vagyok, és sportolok rendszeresen?
Nem kell.
Egy dolgot viszont meg kéne tanulnod: a te életedet éled, és nem másokét. Tudod, amikor az nem érzi magát rosszul, akinek az a "hobbija", hogy minden másnap félkómásan mászik haza a kocsmából, akkor neked miért kéne? A hobbi pont attól hobbi, hogy te magad érezd magad jól, és nem kell különösebb érv vagy indok, hogy "miért éppen az".
Milyen hülye kérdés ez? Ki mondta, hogy érezd rosszul magad? Én is 25 vagyok, én is játszok minden szabadidőmben, sőt legszívesebben nem is dolgoznék, csak játszanék. Barátnőm nincs egyéb okok miatt, sportolni meg nagyon ritka szoktam.
Sajnos én inkább emberek között érzem rosszul magam.
A párom 35, a barátai is hasonló korúak. Mindannyian játszanak valamit, valamin (ps, xbox, pc, bármi) szinte. Sokszor össze is járunk, amíg a srácok nyomják a fifát, mi a csajokkal elcsevegünk.
Semmi baj nincs ezzel szerintem. Akkor van, ha ez a hobbi annyi időt elvesz, hogy valami másnak a rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!