Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kellene azért rosszul...

Miért kellene azért rosszul éreznem magam, hogy 25 éves felnőttként a számítógépes játékok a hobbijaim, ha mellette van barátnőm, munkahelyem, önellátó vagyok, és sportolok rendszeresen?

Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell.

Egy dolgot viszont meg kéne tanulnod: a te életedet éled, és nem másokét. Tudod, amikor az nem érzi magát rosszul, akinek az a "hobbija", hogy minden másnap félkómásan mászik haza a kocsmából, akkor neked miért kéne? A hobbi pont attól hobbi, hogy te magad érezd magad jól, és nem kell különösebb érv vagy indok, hogy "miért éppen az".

2020. jan. 2. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Ki mondta ezt?
2020. jan. 2. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek nagy részének nem jut ek az agyáig az, hogy ha valaki mondjuk naponta játszik 1-2 órát az attól még nem gamerzombi és van élete is
2020. jan. 2. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nalad sokkal idosebbek is jatszanak. Szerintem jo, ha reszben gyerek tud valaki maradni, akar elete vegeig. Azok a legveszelyesebb emberek, akikbol kiveszett a gyerek, tapasztalataim szerint.
2020. jan. 2. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
És akkor mivan?
2020. jan. 2. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hülye kérdés ez? Ki mondta, hogy érezd rosszul magad? Én is 25 vagyok, én is játszok minden szabadidőmben, sőt legszívesebben nem is dolgoznék, csak játszanék. Barátnőm nincs egyéb okok miatt, sportolni meg nagyon ritka szoktam.

Sajnos én inkább emberek között érzem rosszul magam.

2020. jan. 2. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A párom 35, a barátai is hasonló korúak. Mindannyian játszanak valamit, valamin (ps, xbox, pc, bármi) szinte. Sokszor össze is járunk, amíg a srácok nyomják a fifát, mi a csajokkal elcsevegünk.

Semmi baj nincs ezzel szerintem. Akkor van, ha ez a hobbi annyi időt elvesz, hogy valami másnak a rovására megy.

2020. jan. 3. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!