Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játékajánlások az új évre? :)

Játékajánlások az új évre? :)

Figyelt kérdés

Boldog Új Évet kedves gyakori felhasználók! :D

Az a helyzet állt elő, hogy több mint 2 hétig itthon leszek, és fogalmam nincs mit csináljak. Kéne pár játék, amivel el tudnám tölteni az időt (és ami nem Lol), de nem tudom, hogy most mi a menő, mivel lehet jól szórakozni.

Leginkább olyan lenne jó amit le tudnék tölteni ingyenesen a steam-ről, nem muszáj népszerű legyen. :)

Ötletek?

2023. jan. 1. 09:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Lost Ark

Path of Exile

CoD Warzone 2 (talán battle.net-es)

Vampire Masquerade BLoodhunt

Conqueror blade

2023. jan. 1. 09:52
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha akciós még belefér, akkor epicen vedd meg a gta v-öt, mai napig az egyik legjobb játék, amit vehetsz. Online és offline része is van. Epicen forintbab számláznak, sokkal jobban megéri, mint máshol venni, és jan 5-ig bazinagy akciók vannak, meg hetente ingyenes játékok. Ha eddig nem regiztél, regizz, mert sok nagy ingyen címről lemaradsz.
2023. jan. 1. 10:01
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
Inkább Steam-en vedd. EPIC-en még az adataidat is "eladód" nekik. :D
2023. jan. 1. 11:04
 4/15 anonim ***** válasza:
25%

3

Jaja meg ha regisztrálsz epicre akkor csirkévé változol jahaj segíccség az epic zsidók kezében van brühü brühü

2023. jan. 1. 12:21
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
Az epic az új oltás ✡️✡️
2023. jan. 1. 12:24
 6/15 anonim ***** válasza:

"nem tudom, hogy most mi a menő"

Én meg azt nem, hogy egyáltalán miért számít.

"mivel lehet jól szórakozni"

Erre semmilyen befolyása nincs annak, hogy egy játék aktuálisan menőnek számít-e vagy sem. Annak annál inkább, hogy alapvetően milyen fajta játékokat szeretsz. Ha olyat, mint a LoL, ami nem LoL, viszont ingyenes és Steames, akkor DOTA2 például. Esetleg SMITE.

2023. jan. 1. 13:16
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem számít, én fogalmaztam rosszul. Valami olyan kéne amivel eltöltöm az időt, chillezek vele, de azért nem függök rá. :)

Költeni 1 ft-ot se szeretnék játékra többet, így ami fizetős az Off.

Lost Ark még mindig le van töltve, de sokat nem foglalkoztam vele. Tetszik is de nem tudom, mennyire tudna lekötni. Smite-ban párszáz órám biztos van, de nagyon zavaró volt a közeli nézet. Dota az nem nekem való, mivel 1 órás meccsek vannak, ami túl hosszú, és nem is értek hozzá, LoL-al pedig túl sokat is játszottam, de túl toxic és unalmas is már.

Sims 4-et töltöm most épp, láttam hogy ingyenes lett. Hátha lefoglal egy kicsit. De utánanézek mindennek amit írtok, köszi.

2023. jan. 1. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
Akkor tényleg epicre menj fel, többtízezerbe kerülő játékokat kapsz ingyen. Például nekem így lett meg: Death Stranding, GTA V, Dishonored, Bioshock trilógia, Tomb Raide rtrilógia és még sorolhatnám.
2023. jan. 1. 15:21
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Csak hogy semmi sincs ingyen, vagy így vagy úgy de "fizetni" fogsz. EPIC-es "ingyen" játékokért a géped és a személyes adataiddal fizetsz forint helyett. De ahogy jónak érzed.
2023. jan. 1. 18:02
 10/15 anonim ***** válasza:
33%

9

szerintem csak irigy vagy mert lemaradtál annak idején az ingyenes gta 5-ről xdd

2023. jan. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!