Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játékajánlások?

Játékajánlások?

Figyelt kérdés
Hello. Nemrég kaptam az uj PC-m és szeretnék rá normális játékokat. Ajánlásokat szeretnék melyek most a legjobb grafikájú, legjobb gameplayű, stb. játékok. Válaszokat elöre köszönöm
2011. dec. 23. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Battlefield 3 , SKYRIM , Assassins Creed Revelation , L.A. Noire , DIRT 2 , DIRT 3 ,
2011. dec. 24. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Legjobb grafika: BF3

Meg amúgy is jó játék.

Grafika szintén jó, de nem BF3, viszont a játékélmény sokszorosa: Skyrim

Crysis, GTA 4 mindenféle textúra patch-ekkel meg talán még a BF3-mat is lekörözi, de úgy "nyersen" nem.

Meg szvsz mindkettő szörnyű játék.

2011. dec. 24. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
ha neten tolod akkor nyugodtan lehetsz a bf3 sokszorosa a skyrimnek mivel egy multis játékról beszélünk .
2011. dec. 24. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
De Skyrim az egy RPG, és az összes RPG úgymond a játékok "királya", mert az egy olyan műfaj, ahol multi nélkül is sokkal nagyobb élményt nyújt, mint egy "buta" FPS.
2011. dec. 24. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha így lenne nem játszanák többen a bf3 at vagy bármely komolyabb fps-t mint a skyrimet
2011. dec. 24. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont hogy inkább az rpg réteg játék én is szeretem pl nagyon kedvenceim a jrpg mint az FF sorozat ,de jó volt pcre a THe last remnant is ,de elkell ismernem ,hogy a piac többnyire az fpst nyomatja és a vevők is többnyire fps-t tolnak meg még a stratégiai játékok nagyon felkapottak .
2011. dec. 24. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, a BF3 ismertebb, többen játsszák, mint egy RPG-t, de Skyrim-ból ~8 millió eladott darab, BF3-ból meg ~9 millió eladott darab nem olyan nagy különbség, Skyrim is már elég mainstream lett.

De amúgy meg nem az számít, hogy mit mennyien vesznek, mert a szarból is el lehet sokat adni jó marketinggel (most nem a BF3-mat szarozom).

És a BF3 is jó játék, én is majd meg fogom venni, multija is jó, meg minden, de mégiscsak egy FPS, amibe azért nem lehet olyan jót/különlegeset csinálni, mint egy RPG-ből.

Nem igazán tudom megfogalmazni, hogy pontosan mit is akarok mondani, szóval össze-vissza beszélek, de talán lejön a lényeg.

Mindkettő jó játék, előbb-utóbb mindkettőt érdemes beszerezni, de a Skyrim akkor is Skyrim.

2011. dec. 24. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
a több az jobbat jelent .
2011. dec. 24. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Öszehasonlítani Fps t meg rpg ţ:)

mióta lehet?

fps multi miat van oda ülsz naponta játszol vele pár percet akár és jó volt de nem öszetet játék tudom valakinek már az is öszetet....

fps ben a lényeg hogy pörgös játék élmény legyen sokat ölj bene jármüvekel "szaladgálj"

ami mind jó de a hangulata olyan általában mindég mint egy harcnak it a lényeg fps ben végülis a katonáskodás harc a lényeg

még rpg ben kaland rpg ben minden a lényeg

viszont az ember társas lény és ezért kel a multi sokaknak a masik meg fps nél csak reflexböl csinálsz mindent lösz lösz mész

még rpg nél "unalmasan" gondolkodni is kel

történeteket kel halgatnod

és órâkat kel játsznaod hogy értelme is legyen

mert mindég othagynál egy küldit percenkénţ semi élmény nem lene és azt se értenéd mi van

.

játék kategóriákt nem lehet öszehasonlítani nem véletlenül vanak

2012. jan. 8. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nem b@szogatásként vagy beszólogatásként ,mert én is szarul írok helyesen ,de neked elég kemény problémáid vannak már bocs . Am. össze lehet hasonlítani a játékokat még ha különböző stílusúak is szokták is újságok ugyebár csak meg kell nevezni , hogy miben hasonlítsuk össze játékélmény , történet simán össze lehet szokták is és FPS rajongók védelmében elmondom ott is kell gondolkodni pont ez a gond ,hogy felmegy egy két hülye gyerek és sajnos ez nem korfüggő , mert van olyan ismerősöm aki 28 ,de logikája nagy nulla ahhoz ,hogy sikeresen menj egy FPS be nem csak menni kell és lőni , mint ahogy rpg be se elég ,hogy felveszel egy geart és csak ütsz , habár most játszok ps3-on a WKC-vel ott elég :D . Mindenhez kell logika ha szimplán kigyúrod magad és ütsz utcán attól még nem verekszel jól akinek van technikája az sokkal jobb . Még a takarításnak is meg van a maga tudománya és még vissza térve az fpsekre azt is kell tudni ,hogy a 90 % az fps játékok multijának RPG sített eléggé .
2012. jan. 8. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!