Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Game pass melyiket válasszam?

Game pass melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

A fiamat szeretnem 3 hónapos game passal meglepni, Kinéztem egy oldalról, de nem tudom melyiket kell válasszam. Az egyiken PC (WW) van írva a másikon PC (EU). Mit jelent a zárójelben levő WW? Számítógépre kellene.

[link]

[link]

2022. dec. 30. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Régiókorlátozásokat jelent (WW - worldwide, egész világon aktiválható; EU - csak az EU régióban aktiválható).

Viszont itt például nem írja Romániát, hogy a szolgáltatás elérhető lenne:

[link]

"Xbox Game Pass is available in Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Colombia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey, the United Arab Emirates, the United Kingdom, and the United States."

2022. dec. 30. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Használnék VPN-t és így aktiválható, csak nem tudom melyik?
2022. dec. 30. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ott írja, hogy can activate és egy pipa

tehát tudod használni.

egyébként igen a ww worldwide tehát a világon bárhol, az eu meg nyilván Európai régió.

2022. dec. 30. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor a VPN végpont legyen abban a régióban/országban, amire a kártya szól, és az Xbox régió/ország beállítás is számít szerintem, hogy egyezzen. A WW esetén bármelyik lehet, EU esetén gondolom valamelyik európai ország ahol a szolgáltatás elérhető.

Az oldal sem fejti ki mit jelent, csak hogy EU = európai ország

[link]

Mivel az Xbox fiókban megadott régió nem változtatgató oda-vissza, én ahhoz igazodnék. Ha pl. magyar régióra van állítva, akkor a VPN is magyar címre mutat, a kód pedig így lehet EU-s, mert európai ország (vagy WW, mert az nem korlátozott, vagy fel van tüntetve melyik országban nem aktiválható).

2022. dec. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!