Hogyan távolítsam el a modokat a GTA Vice City-ből?
Lecseréltem az összes eredeti autót a játékban moddoltakra. De rájöttem, hogy jobb az eredeti.
Utánaolvastam, újra kell telepíteni a játékot és megoldódik a porblémám. Hát nem.
Újratelepítettem, és már a főképernyőn láttam hogy bent vannak a modok (is, mivel a főképernyő hátterét is megváltoztattam). És nem értem. A játék minden fájlját véglegesen letöröltem. A telepített modok .rar fájljait, semmi nem maradt a játékból, és mégis így települt vissza. Körülbelül 10x újratelepítettem a játékot, mindig sikertelenül.
Már azt is megcsináltam, hogy egy másik verziót töltök le, ugyanúgy megmaradt minden módósításom.
Feltelepítettem egy másik gépre (amit leteszteltem, nem voltak benne a modok) és amikor azt másoltam rá erre a gépemre, megintcsak a moddolt szart kaptam. De ez nem is lehetséges!
Ja, és egy eredeti gta3.img fájlt is telepítettem és cseréltem, mert úgy tudom, abban a fájlban cseréli ki a textúrákat. Semmi nem hatja meg a játékot.
Már teljesen kikészít. Mit lehet tenni?
Biztos hogy minden régi mappát töröltél aminek köze lehet a vice cityhez?
"Dokumentumok/GTA Vice City User Files" mappát is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!