Eddig mennyire jó a World of Warcraft: Dragonflight? Sikeres lesz ez a kiegészítő?
A WoW kb Lich King-ig volt jó, mert addig volt kerettörténet, utána már csak foltozgatás, de tudod a pénz mindig kell, így nyomják bele azt amit tudnak.
Egyszerűen túl nagy lett ez a kis világ, nem kell csodálkozni ha monoton, értelmetlen vagy észszerűtlen változások vannak benne.
Szerintem már a Legion alatt is eléggé rezgett a léc, ez a sárkányos meg olyan amilyen, de mint írtam kinőtték a lore-t a bevétel meg kell, ez az eredménye. Volt itt már minden, alternatív jelen, akkor megint horda vs alli, akkor megint ez, megint az újracsomagolva, jelenleg erre futotta.
Szerintem sokat elmond, hogy már 3 karit felrántottam, mert igazából annyira nem volt mit csinalni, de legalább a szintezés gyors.
Sarkanyos repkedés inkabb gáz mint fun, főleg hogy még lebegni sem lehet, meg ha lemerül ugye álljál a földön.
Craftingot meg totál feleslegesen kutyulták össze.
nem ájultam el a kiegtől
egyet értek a 2. válasszal, a sárkányrepülés teher. de nem értem hogy olyan sokan miért vannak tőle elájulva...
Az tetszik benne, hogy sokkal több képességem van, mint a korábbi kiegekben és visszahozták a talentfa rendszert, ezzel kicsit a Classic irányába vitték el a játékot, tehát már nem csak 2 gombot kell nyomogatni, ami jó.
De unalmas a kieg. A Legionban pl megvolt a motiváció, hogy le kell győzni a Légiót, megmentjük Azerothot, a BfA-ban ment a For the Alliance/Horde, ez a kieg meg olyan súlytalan
ja, a talent rendszer izgi.
én szeretem a kampány azon részét amikor a régi történetbe megy vissza, pl a legion ez miatt is volt nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!