Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol lehet nagy sikerrel...

Hol lehet nagy sikerrel eladni World of Warcraft accountot?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vettem Cataclysm kiegészítőig mindent tartalmaz az EU-s account Arathor realmen, egy 85-ös Human Rogue és egy 60+-os Night Elf Warrior van rajta.

Kell a pénz, úgyhogy sürgősen el kéne adnom valahol 25-30k HuF körül gondolkodtam.

Valaki, aki már adott el, az hol tette?

2012. júl. 3. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

vaterán, ebay-on. egyéb gameres fórumokon.

csak cd key, nem dobozos?

nem tudom amúgy mennyi a piacon most egy új account, de úgy kalkulálj, hogy mondjuk 20% -al olcsóbban a piaci ár alatt talán már el tudod adni.

2012. júl. 3. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Lemezek (4 db, catáig) és a cd kulcs az accounthoz.
2012. júl. 3. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

csak lemez? (pl papír tok) vagy van valami doboza is? akár sima dvd tok.

mert azért úgy többet ér mint egy sima cd key. keressed meg pont ugyanezt a terméket, hogy több helyen mennyiért árulják, és abból tudsz kiindulni.

cd key-es accot el tudsz adni ebayen, ott dvd-t fölösleges mert drága a szállítás külföldre.

2012. júl. 3. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Jólvan kösz.

Amúgy igen, cd tokkal minden ahogy rendeltem a boltból szállították, még a doboz is megvan.

2012. júl. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!