Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet olyan ténylegesen...

Minkó Gergö kérdése:

Hogyan lehet olyan ténylegesen ingyenes android játékokat letölteni amikben nincs se letöltési,se alkalmazáson belüli fizetések?

Figyelt kérdés
Már rendesen beszoptam egyszer:ingyen játéknak írta magát de valójában játék közben a ,,fejlesztések" valódi pénzbe kerültek.Ezt persze nem írták.

2022. dec. 16. 18:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Az áruházi oldalon ezeket fel szokták tüntetni. Keress olyat, ahol nincs ilyen jelzés, és ne használj áruházon kívülről beszerzett, ellenőrizetlen, jóvá nem hagyott alkalmazásokat.

A fizetést neked nem kell külön engedélyezned hogy végigmenjen? Nem elég véletlenül egy gombot lenyomni, és akkor hopp levontak egy ezrest kérdés nélkül.

2022. dec. 16. 18:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem eri meg full ingyen jatekot kesziteni. Ezert nem is van, max hobbi szinten.
2022. dec. 17. 08:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ingyen ebéd.

Ha nem a mikrotranzakciókért kell fizetni, akkor teli van cseszve a játék reklámmal.

2022. dec. 17. 08:56
 4/19 anonim ***** válasza:
59%

Várd meg, míg jelentkeznek azok, akik ingyen fejlesztenek...

Ja!

Nincs ilyen.

Fejlessz magadnak ingyenélő.

Az ilyen újonnan született xyz generációk mindent elvárnak.

Gusztustalanok és gátlástalanok vagytok.

2022. dec. 17. 12:44
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

@12:44

Én nem X / Y / Z generációs vagyok, de attól függetlenül nagyon boomer szöveg amit nyomatsz.

2022. dec. 17. 12:49
 6/19 anonim ***** válasza:

Akkor te a "ZS" generáció vagy, amit kihagytam.

😘

2022. dec. 17. 12:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ténylegesen ingyen dolgozó egyén, aki hajlandó tényleg ingyen dolgozni?

Az #5-öst felveszem munkára.

Jelige: betonozunk...

2022. dec. 17. 12:55
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha valamiért fizetni kell, akkor az legyen egyértelműen feltüntetve. Én is pénzből élek.
2022. dec. 17. 14:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt persze nem írták."

Írták azt, csak nem érdekelt, mert megörültél, hogy ingyen van.

Így jártál, legközelebb jobban figyelsz.

2022. dec. 17. 16:54
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Istenem mennyi élettelen lelki nyomorult van, aki ezen van fennakadva, hogy a kérdező azt hitte egy fizetős játékról hogy ingyen van. Ne legyetek már ennyire élettelenek, mennyetek ki kicsit játszani a való életbe.
2022. dec. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!