Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lusta vagyok új játékokkal...

Lusta vagyok új játékokkal játszani,másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
Mindig mikor volt téli vagy bármilyen nagy leárazás steamen,vettem 1-2 játékot ami érdekel,hogy na majd jól végigviszem,de lusta vagyok elkezdeni. Így megtanulni a dolgokat benne,megérteni a storyt stb,mindig csak a komfortos játékokat indítom el,amiket vágok és egyszerűek,sőt van hogy a ps2-t is benyomom,mintha nem lenne agyi kapacitásom másra már. 22 vagyok
2022. dec. 16. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
A mai játékok irányítása többnyire bonyolult, több vezérlőszerv van egy PS4/5 kontrolleren mint egy rakétaindítón. Én is jobban szerettem a régebbi játékokat amikben mész, 2-4 akció, esetleg 1-2 kombó és ennyi.
2022. dec. 16. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
#1 te most trollkodsz, vagy tényleg ilyen hülyeségeket hagysz kijönni a szádon? :DDD
2022. dec. 16. 14:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Végülis Tekkennel játszani olyan mint egy rakétaindítóval :)
2022. dec. 16. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy a microsoft flight simulatorral... egy igazi repülőt könnyebb vezetni mint abban a játékban
2022. dec. 16. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:

#3 nem tudom ez szarkazmus volt vagy nem, de egyrészt kocajátékos szinten a tekken bot egyszerű játék, X,O,háromszög,négyzet, vagy négyzet-négyzet,xx,oo,3szög3szög és akkor is el lehet vele szórakozni :D Meg aki profi szinten csinálja hogy egyszerre Fel,O,O,X,X,négyzet,X,háromszög,le,le stb.... :DDDD

én a Witcher meg Monster Hunter meg ezeket az agyonbonyolított rpgket mondanám inkább bonyolultnak, amikor ezer féle craftolási cucc van, ezer féle összetevő, poti, és akkor szopd ki az ujjadból mihez mi kell meg merre lehet találni meg ilyenek fuuuu

2022. dec. 16. 15:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Tekkenben online mindenki ilyen fél hp-t leszedő kombókat nyomat,amikhez kb szét kell zúzni a kontrollert,sok értelme van.

Am én se bírom azokat a játékokat,túl sok az agyamnak. Tomb Raidert bírom mert sokkal egyszerűbb

2022. dec. 16. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 attól még mert te balphasz vagy és a button smashen kívül mást nem tudsz nem kell lenézni a többit, ők legalább energiát fektetnek bele :D Mortal Kombatban pl kombózás nélkül kb semmit sem érsz, max állandó felütésekkel lehet nyerni meg csíra abilitykkel mint smoke meg scorpion teleportálgatása :D kb mint a Tekken 3-ban eddie b*zi breakelése meg Gun jack repülős agyontaposós "trükkje" amit nem lehetett blokkolni
2022. dec. 16. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam nincs, én mindig kipróbálok valami újat.
2022. dec. 16. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem csak bátön szmesst tudok,csak mivel nem kapok pénzt azért hogy 30 karakternek 100 fajta kombóját megjegyezzem ezért nem látom értelmét. Max 1-2 ami a kedvenc azt annyi,pl Steve a kedvencem de neki kva nehezek a kombói. Plusz még az időzítést is megtanulni,de a profik nem is xbox kontival nyomják,én azt sajnálom így szétvágni :)

Komoly teljesítmény egész meccsen launcher-ekre játszani,ha csak annak a mozdulatnak van értelme amivel felküldök a másikat a levegőbe hogy levihesd a fél hp-ját,onnan meg egy lábonrúgás is elég a ko-hoz :D

2022. dec. 16. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!