Lusta vagyok új játékokkal játszani,másnál is van ilyen?
#3 nem tudom ez szarkazmus volt vagy nem, de egyrészt kocajátékos szinten a tekken bot egyszerű játék, X,O,háromszög,négyzet, vagy négyzet-négyzet,xx,oo,3szög3szög és akkor is el lehet vele szórakozni :D Meg aki profi szinten csinálja hogy egyszerre Fel,O,O,X,X,négyzet,X,háromszög,le,le stb.... :DDDD
én a Witcher meg Monster Hunter meg ezeket az agyonbonyolított rpgket mondanám inkább bonyolultnak, amikor ezer féle craftolási cucc van, ezer féle összetevő, poti, és akkor szopd ki az ujjadból mihez mi kell meg merre lehet találni meg ilyenek fuuuu
Tekkenben online mindenki ilyen fél hp-t leszedő kombókat nyomat,amikhez kb szét kell zúzni a kontrollert,sok értelme van.
Am én se bírom azokat a játékokat,túl sok az agyamnak. Tomb Raidert bírom mert sokkal egyszerűbb
Nem csak bátön szmesst tudok,csak mivel nem kapok pénzt azért hogy 30 karakternek 100 fajta kombóját megjegyezzem ezért nem látom értelmét. Max 1-2 ami a kedvenc azt annyi,pl Steve a kedvencem de neki kva nehezek a kombói. Plusz még az időzítést is megtanulni,de a profik nem is xbox kontival nyomják,én azt sajnálom így szétvágni :)
Komoly teljesítmény egész meccsen launcher-ekre játszani,ha csak annak a mozdulatnak van értelme amivel felküldök a másikat a levegőbe hogy levihesd a fél hp-ját,onnan meg egy lábonrúgás is elég a ko-hoz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!