Szerintem a rengeteg gyakorlás sem tesz feltétlenül Warzone-profivá. Nagyon más készségeket követel meg, mint a legtöbb multis FPS. Ismerek egy fickót, a CoD4 óta együtt multizunk, a legtöbb CoD-ban 3-5+ a K/D aránya, mindegyikben dobálja a Nuke-okat (30-as killstreak halál nélkül), szóval nem egy ügyetlen alak. Mégis, a Warzone-ban szinte csak esik-kel, két év alatt összesen 12 győzelmet sikerült begyűjtenie.
A Warzone-toplista élén meg olyan játékosok állnak, mint pl. Iron, akinek 51%-os a szóló győzelmi aránya, azaz minden második meccsét megnyeri. Hogy a rákba? Néztem egy streamjét: nekiáll egy nagy üres placc közepén lootolni, közben nyolcan lőnek rá, ő meg csak gyógyítgat, rakosgatja be a páncéllemezeket, végül mind a nyolc ellenfelét levadássza, és megnyeri a meccset. Ha én lettem volna a helyében, egy tizedmásodperc alatt kinyírtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!