Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan legyek warzone profi?

Hogyan legyek warzone profi?

Figyelt kérdés

2022. dec. 16. 10:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokat kell játszani, és tanulni a többiek taktikájából. Ne ahhoz hasonlítsd magad, hogy megnézed valamelyik videómegosztón azok játékát akik több száz vagy ezer órát toltak már bele, és neked töredék annyi idő alatt nem ugyanúgy megy.
2022. dec. 16. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a rengeteg gyakorlás sem tesz feltétlenül Warzone-profivá. Nagyon más készségeket követel meg, mint a legtöbb multis FPS. Ismerek egy fickót, a CoD4 óta együtt multizunk, a legtöbb CoD-ban 3-5+ a K/D aránya, mindegyikben dobálja a Nuke-okat (30-as killstreak halál nélkül), szóval nem egy ügyetlen alak. Mégis, a Warzone-ban szinte csak esik-kel, két év alatt összesen 12 győzelmet sikerült begyűjtenie.

A Warzone-toplista élén meg olyan játékosok állnak, mint pl. Iron, akinek 51%-os a szóló győzelmi aránya, azaz minden második meccsét megnyeri. Hogy a rákba? Néztem egy streamjét: nekiáll egy nagy üres placc közepén lootolni, közben nyolcan lőnek rá, ő meg csak gyógyítgat, rakosgatja be a páncéllemezeket, végül mind a nyolc ellenfelét levadássza, és megnyeri a meccset. Ha én lettem volna a helyében, egy tizedmásodperc alatt kinyírtak volna.

2022. dec. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!