Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA Online Doomsday Heisthez...

GTA Online Doomsday Heisthez hol érdemes csapattagokat "toborozni"?

Figyelt kérdés

Tisztára frusztráló az egész, nem is az a fő bajom hogy borzasztó nehezek a küldetések és rengeteg van, hanem hogy a csapattársak ezzel fordítottan arányosak és így lehetetlenné válik végigcsinálni egy hónap alatt is az egészet.

3 eset szokott lenni:

1. Senki sem csatlakozik a missionhöz, tök mindegy mennyit várok

2. Valami újoncok csatlakoznak akiknek se fegyvere, se járműve, se tapasztalata a komolyabb melókhoz, és elszabotálják az egészet mikor az első nehezebb résznél elhullanak

3. Valami magasabb szintű ha belép, tuti hogy rage quit-tel legkésőbb a második restartnál.

Kéne 2-3 ember akik megbízhatóak és profik, akikkel végig lehet tolni 1-2. próbálkozásra a setupokat és final heisteket is. Ilyeneket hol érdemes "felhajtani"? Ti hol találtatok profi társakat a nagyobb melókhoz?

2022. nov. 5. 22:49
 1/4 MercisTigris válasza:
Én facebookon csatlakoztam be valami magyar GTA5 csoportba, ahol elég sokan vannak. Ott majdnem mindig találni aktív, normális játékosokat. Egyszer mentem fel oda, mert unatkoztam, de egyből sikerült találnom olyan embereket, akikhez oda tudtam verődni és segíteni a küldetéseikben, meg viszonozták ők is.
2022. nov. 6. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
min játszol? Ha playstation, akkor tudok egy jó oldalat, ahol könnyen lehet sessionokat létrehozni és csatlakoznak játékosok, de kell az angol tudás
2022. nov. 7. 03:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A Doomsday az egyetlen amibe bele fektettem pénzt, de végül hagytam az egészet, nagyjából az általad leírtak miatt. Ezen kívül nagyjából mindent csináltam már a játékban, sikeresen.

Szóval ha esetleg Xbox-on játszol (Series verzió), akkor szerencsétlenkedhetünk vele együtt 🙂

2022. nov. 8. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Fhu én most álltam neki, Act 1nél járom a Deluxos küldi baromi jó volt, még ha idegesítő hogy egyedül is kellett elhoznom négyet, de maga setup az élvezetes volt. A kórházast már újra kellett kezdeni, mert meghalt az egyik állandóan aki a helikopterért ment 150es szintű, de az se volt vészes. Na de a szerver farmos, az előbb említett 150es jött be hozzám és az a kín mire sikerült végigcsinálni. Az egy dolog hogy a játéknak nem áll jól a stealth, nem erre van kitalálva, de az hogy egyedül lazán a silent pisztollyal leszedtem majdnem mindenkit míg ő annyit tudott megcsinálni hogy jött utánam, vagy ha nem folyamatosan riasztotta az őröket, a szerver farmon bent ugyanez már 3 datapacket meghackeltem ő természetesen maszkált össze vissza próbált valamit szenvedni de mindig az lett hogy riasztotta az őröket, és meghalt és a falat kapartam hogy már majdnem végeztünk és mindig ő bszta el állandóan, mégegyszer mondom egy 150es játékot azért na én 247es vagyok de 20as szinten profibb voltam mint ő. Aztán miután beriasztva természetesen de sikerült mind a 4 adatcsomagot megszerezni állandóan ott halt meg mikor ki kellett menni a lifthez vagy 4szer csináltuk újra és ez még csak a liftig való eljutás volt, kint valahogy összeszedte magát és csak mégegyszer kellett újra próbálnunk miután megint kijöttünk a lifttől, bár ott is kb leszedtem mindenkit ő addig bujkált meg egy két embert lelőtt majd mikor már szét robbantottam mindent lelőttem mindenkit és tényleg senki nincs és tiszta az út a helikopterher hát nem csinál egy committed suicideot xdd. Szerencsére maradt még egy élete és utána jött az erősítés én már helikopterben vagyok és látom mászik fel és fel is ért csodával határos módon és így 2 óra szenvedés után sikerült abszolválni a setup missiont xd. Amúgy én vitatkoznék veled szeritem baromira nem nehezek a küldik, szerintem egyedül simán megcsinálnám az összeset mondom két őrt hangtompítós fegyverrel akik egymással szemben beszélgetnek leszedtem alarm nélkül, szóval inkább lenne ez is olyan mint a Cayo Perico azt is egyedül lazán csinálom, mert ez hogy 150es szintű karakter bejön és ahelyett hogy segítség lenne csak hátráltat hát ez se semmi.
2022. nov. 27. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!